Vonku je už nejaký čas prekrásne počasie, ktoré láka na rôzne výlety. Či už k vode, alebo len tak do lesa, či obzerať našu krásnu krajinu. Preto vás tento mesiac nebudeme trápiť ničím ťažkým a budete si challenge môcť prispôsobiť sebe a tomu, čo vám vyhovuje. Ideme totiž tvoriť podľa letného binga. :)

  

Téma: Letné bingo

    

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt a použite prvky z binga
  • môžete si vybrať buď riadok, alebo stĺpec alebo diagonálu cez stred
   
scrapbook-sutaz
 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.7.2021 s predmetom CHALLENGE JUL 2021

  

Výhra:

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

   

  Ja som si vybrala stredný stĺpec, teda modrá farba, lepenkový výrez, letný motív, kovový prvok a text. Tvorila som zápisníka ako základ som použila A6 lepenku oblepenú papierom Snowy afternoon. Vďaka viazaciemu stroju som si vytvorila základ, ktorého kraje som spevnila kovovými rohmi. 

  

  Zápisník som tvorila ku knihe a tak som na zdobenie použila lepenkový výrez s plachetnicou v oblaku a okolo nej som rozmiestnila lepenkové hviezdičky. Pár ich je vyrezaných aj z vellumu a posledný putoval nápis s textom. 

  
handmadezapisnik
 
handmadezapisnik
 
handmadezapisnik
 
  Aj keď sa jedná o letné bingo, ako vidíte, výsledok nemusí byť vôbec čisto letný. Sme zvedavé na vaše projekty a už teraz sa tešíme. 
  
Majte krásne dni ♥
 
yka