V poradí siedma tohtoročná challenge sa bude niesť v letnom duchu a bude zaváňať tak trošku morom. Zabojujeme si v nej s pirátmi a morskými príšerami, ktoré hádam stretnete len na papieri a v bezpečí domova pri tvorení a nie niekde v mori na dovolenke.


Téma: Piráti a morské príšery

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme. 

 

Podmienky:

 

  • morská príšerka (rozumej živočích) alebo niečo typicky pirátske
  • použite na projekte niečo trhané/rozstrapkané/jednoducho narušené

   Ako morskú príšerku uznávam všetko s výnimkou rybičiek a mušlí. (použiť ich môžete, ale nestačí to). Ako typicky pirátske môžete použiť čo vás napadne, od papagája, cez lebku a poklad až po rum, ale všeobecné letné motívy ako slniečko či palma nestačia. 

 

V prípade nejasností sa stačí opýtať. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.7.2018 s predmetom CHALLENGE JUL

 

Výhra:
 
pirati
 
  Výhra obsahuje:
 

 

Materiál získa vybraný výherca. Zároveň jeden náhodne vyžrebovaný získa 5% zľavu na nákup.

 

Špeciálny diplom:

Pripomínam, že každý, kto sa zapojí do všetkých mesačných challenge počas tohto roku, získa na konci roka špeciálny diplom a prekvapenie.

 

Projekt pre inšpiráciu:
 
 
   Môj projekt pre inšpiráciu je pirátsky doslovne. Vyrábala som pop up pohľadnicu s pirátmi pre svoju kamarátku, ktorá má pirátov v obľube. Ako hlavný motív som teda použila práve obrázky pirátov, ide o razítka MFT. Napečiatkovala som si ich na akvarelový papier a potom si jeden večer trochu vyfarbovala s akvarelovými fixkami Ecoline. Steny krabičky sú zdobené papierom mi paraiso 06 a mi paraiso 09
 
   Na jednu zo stien som umiestnila venovanie, na papier som si otlačila hnedou poduškou niekoľko pirátskych obrázkov, zafarbila fixkou aby pôsobil ako starý papier a otrhala okraje a následne napísala prianie k sviatku. Ostatné steny sú tiež zdobené razítkami, okrem mft pečiatok som využila chobotničku od Lawn Fawn a slovenské razítko všetko naj
 
pirati
 
pirati
 
Teším sa všetky projekty a prajem krásne letné dni ♥
 
Nazov obrázku