Pár dní nového roku je za nami a ja dúfam, že ste si už niečo pekné vytvorili. Lebo viete ako sa hovorí, ako na nový rok tak po celý rok. :) 

 

  Čo sa tvorenia na blogu týka, budeme súťažiť samozrejme aj v roku 2021. 

  

Téma: Trblietky všade! 

 

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete trblietky, alebo niečo čo hádže odlesky. Či už sa rozhodnete pre flitre, papiere s fóliou a lesklými plochami, glitre...to je na vás. Hlavne nech sa projekt pekne leskne :)

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.01.2021 s predmetom CHALLENGE JANUAR 

 

Výhra:
  
  • sada pečiatok podľa vlatného výberu od značky Anita y su Mundo
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

  

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

 

Projekt pre inšpiráciu:

 

Ja som k zadaniu tvorila scrapbook stránku, ďalšiu do školskej kroniky. Ako podklad som využila papier Purrfect, ku ktorému som si na ozdobovanie zobrala nálepky Let´s Party. Zo starších papierov som nastrihala nápisy, podlepila ich 3D páskou a všetko dolepila k fotkám. 

 

Čo sa podmienky týka, lesknú sa aj flitre, ale to po čom som siahla prioritne bol kus papiera so zlatou fóliou. Raznicou som si z neho vysekla hviezdičky a dolepila ako ozdôbky na pozadí. 

  

scrapbook
  
scrapbook

Majte krásny deň ♥

 

yka