Určite poznáte ten pocit, keď chytíte do ruky obojstranný papier a premýšľate, ktorá jeho strana sa vám páči viac. Hlavne ak máte jeden kus a neviete, ktorú jeho vzorovanú časť použiť od radosti skôr. Niekedy je to prosté, niekedy je to naozaj boj a práve nedávna úvaha nad jedným takýmto papierom sa stala inšpiráciou k februárovej challenge. 

 

Téma: 2 strany

    

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete akýkoľvek obojstranný papier z ponuky obchodu, obe jeho strany
  • môžete mať samozrejme aj viac rovnakého papiera, ale na projekte musia byť viditeľné oba vzory 

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 29.2.2020 s predmetom CHALLENGE FEBRUAR

  Nech si viem pozrieť ako vyzerali strany papiera, prosím napíšte aj ktorý papier ste využili na splnenie podmienky. 

   

Výhra:
 
- sada papierov Color of puppies
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
   
Projekt pre inšpiráciu: 
 
  Ako papier na splnenie podmienky som si vybrala obojstranný papier Let´s go sightseeing, ktorý ma prvý raz zlákal tou bledšou stranou. Keď som ale papier chytila do ruky a obzerala aj druhú stranu, hovorila som si, ani tá nie je zlá. 
  Z papiera som vytvorila cestovateľský denník a v podstate som mimo bielych papierov ani iný  nepotrebovala. To čo mi ostalo a nevyužila som na oblepenie dosiek, to som využila na vystrihnutie niekoľkých obrázkov. Či už budovy, alebo autíčka a stromy. 
 
  Na základ som použila lepenkové dosky, ktoré som oblepila bielym papierom. Naň putoval obojstranný papier Let´s go sightseeing, jednu polovicu som podlepila ešte okrajovou raznicou, na zjemnenie prechodu. Nakoniec som si vytlačila nápis, využila prešívanú šablónu a prilepila obojstrannou penovou páskou, aby som pod nápis mohla strčiť gázu. Raz sa ma kamarátka pýtala ako som docielila na inom projekte taký roztrasený nápis, ako aj tu a popravde, je to len výhoda málo farby v tlačiarni. Tak ako posledne aj teraz naposledy som si natlačila na výkres rôzne nápisy, čo by sa mohli niekedy s neúplnou farbou hodiť. :)
  Ako posledné som dolepila ozdoby, lepenkový foťák a vystrihnuté obrázky, tiež podlepené 3D štvorčekmi. Tiež som doplnila svorku brads a kovové rohy. Nakoniec som všetko zviazala Cinchom a notes bol hotový. 
 
handmade-zapisnik
 
handmade-zapisnik
 
handmade-zapisnik
 
handmade-zapisnik
 
  Tešíme sa na vaše projekty a majte krásny deň ♥
 
yka