Je pred nami posledné súťažné zadanie roku 2022. Neviem ako vám, ale mne opäť rok ubehol ako voda a mám taký pocit, že s ďalším to nebude iné. :) No ale poďme sa už pozrieť na zadanie. 

  

Téma: Vianočné bingo

 

Zadanie

bingo
 

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete všetky štyri veci zo stĺpca, radu alebo diagonály. Môže to byť výsek, pečiatka, čokoľvek, len nech je to viditeľné. 

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31. 12. 2022 s predmetom CHALLENGE DECEMBER 2022

  

Výhra: 

  

  • vyrezávacia šablóna - Star Tree
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

   

  Na svoj projekt som si vybrala riadok- hviezdičky, pečiatka, stromček, darček. Použila som lepenkový výrez snežnej gule a do nej navrstvila obrázky z rôznych starších sád, myslím že predovšetkým od P13. Doplnila som hviezdičky, slovenskú pečiatku a všetko nalepila na naembosovaný základ z kraft papiera. No a ten som celý nalepila na A6 polotovar pohľadnice

 

pohladnica
 
pohladnica
 
Tešíme sa na vaše projekty, majte krásne predvianočné dni ♥
  
 
yka