A je to tu. Záver roka, posledný mesiac s ním pre mnohých fúra práce, pečenia, nejakého toho stresu pre darčeky. Aj preto posledná challenge roku 2021 nebude komplikovaná, budeme sa držať témy ktorú aj tak všetci tieto dni určite striháte, teda Vianoc. A k tomu pár okienok, nech tie projekty ozvláštnime. Tak sa na to poďme pozrieť. 

  

Téma: Vianoce v okienku

   

Zadanie

 

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme
  • projekt musí byť vianočný
  • do základu projektu musí byť vyrezané okienko (akéhokoľvek tvaru) 

 

  Aby som to okienko ozrejmila, ide o to aby ste do základu pohľadnice, stránky či iného projektu vyrezali tvar. Nemusí isť o geometrický útvar, kľudne nech je to aj jeleň alebo stromček, ale musí byť vyrezaný do podkladu. :) 

   

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.12.2021 s predmetom CHALLENGE DECEMBER 2021

  

Výhra:
pohladnica
 
  • sada papierových výsekov
  • ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)

  

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do všetkých 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

 

  Tento rok som ešte veľa vianočných pohľadníc nestrihala a keď tak premýšľam, asi ani jedna nie je klasicky vrstvená. Držala som sa skôr čistých línií a aj teraz som si vytiahla k zadaniu Echo Park nálepky, že tie budú do okienok ideálne. Do základu pohľadnice som vyrezala tri okienka, využila som túto šablónu a podlepila som ju vločkovým zimným papierom. Potom som využila nálepky, niektoré sú podlepené 3D štvorčekmi pre vystúpený efekt, dorobila nápis a bolo hotovo. 

pohladnica
  
pohladnica
 
Už teraz sa tešíme na vaše projekty. 
Majte krásne decembrové dni ♥
  
yka