Tento rok je taký, aký je. Neviem ako vy, ale ja keď sa spýtam ako sa ľudia majú, veľmi často je odpoveď spojená s niečím negatívnym pre aktuálnu situáciu s koronou. Všetci sú frustrovaní, veľa vecí v ich životoch sa muselo odsunúť, veľa vecí na ktoré sa tešili. Na ktoré sme sa tešili. Obavy o zdravie, prácu a všetko, čo sa denne prepiera v správach. 

  

  Nie, nemusíte sa báť, žeby sme išli takto v decembri tvoriť niečo pochmúrne, práve naopak. Poďme sa spätne pozrieť na niečo pekné, pretože nech je rok aký chce, dejú sa aj pekné veci. Kopa pekných vecí. :)

  

Téma: To pekné z roku 2020

   

Zadanie:   Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme. 

Téma je úplne voľná. Či už zlepíte fotku z pekného zážitku, alebo len použijete nejaký papier, ktorý vám niečo pekné pripomína. Je december, všetci budeme piecť, zháňať darčeky, takže toto nemá byť nič ťažké. Keby máte len vtipnú príhodu k zberu jahôd a potom hodíte jahody na pohľadnicu, všetko je v poriadku. :) Ide len o to, aby ste si pripomenuli niečo, čo vo vás vyvoláva pozitívne pocity. Či už spomienky, alebo možno niečo, čo sa vám podarilo a ste na to hrdí. Možno ste si splnili tento rok nejaký sen, začali niečo nové práve vďaka situácií. Môžete to pojať akokoľvek. :)

 

 Budem rada ak mi do emailu napíšete o čo ide a ak nebudete proti, zverejnila by som vaše texty potom s projektami. Samozrejme ak si to niekto nepraje, stačí mi napísať, budem to plne rešpektovať. :) 

    

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

      

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.12.2020 s predmetom CHALLENGE DECEMBER

      

Výhra:
 
- pečiatka - tu sa plnia sny
- sada papierov - perfect moments
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
  
     
Projekt pre inšpiráciu: 

   

  Ako som písala hore, budem rada ak k svojim fotkám pošlete i nejaký text, niečo milé, čo možno vyčarí dobrý pocit a úsmev aj u ostatných :)

 

  Premýšľala som, čo povedať k môjmu roku. Ja toho zo súkromia moc na internet nedávam, ale bol to rok, ako roky bývajú. Stali sa rôzne veci, niečo čo bolelo a spravilo ma naozaj smutnou, rovnako som mnohé veci odsunula, pretože korona a bezpečie môjho chorého brata. Som ale optimista a napriek tomu všetkému sa na rok dívam aj ako na rok, kedy som vďaka obmedzeniam objavila kadečo nové. Spoznala skvelých ľudí, pustila sa do vecí, na ktoré som predtým možno nemala toľko času. Ako sa hovorí, všetko zlé je na niečo dobré.

 

  Čo sa môjho projektu na inšpiráciu týka, mám tu pre vás len jednu fotku detailu, fotočka celého albumu je rozmazaná, ako som nanešťastie zistila až keď som dnes nahrávala fotky z foťáku a na novú je tma. :) 

  Titulka môjho súkromného albumu a čo sa nášho  zadania týka, vystihuje mnohými prvkami niečo, čím žijem posledné mesiace. Ako niektorí viete, v decembri mi vyjde kniha, ktorú som napísala (áno, veľmi nenápadná reklama :D :D ) a keďže ide o sci-fi, tak tie prvky sú práve papier na pozadí a lepenkové hviezdičky. Keďže ja poznám dej, tak viem, že ani to Slnko a nápis nie sú úplne z cesty :D Titulka je ale vo finále obalom k mojej vysokoškolskej kroniky, konečne mám kde zakladať stránky. :) Obal ako taký síce moc školsky nevyzerá, ale interne vystihuje všetko podstatné. :)

    

scrapbook

  

  Dnes ste to mali viac s pokecom ako s fotkami a ja sa teším na tie vaše. Fotky aj spomienky, ak sa rozhodnete podeliť :) 

 

Majte krásne adventné dni ♥

   

  

yka