Akú máte radi hudbu? Toto je inak otázka, ktorú nemám rada, keď sa niekto pýta mňa, pretože neviem ako odpovedať. Som jedna z tých, ktorá proste pustí rádio a je spokojná. Práve hudba bude ale témou našej novej challenge. 

  

Téma: Hudba

 

Zadanie

   

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme

  - spracovanie je na vás, či už použijete notový papier, hudobný nástroj, noty... či čokoľvek, čo s hudbou súvisí

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31. 08. 2022 s predmetom CHALLENGE AUGUST 2022

  

Výhra: 

 

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

  

  Tento mesiac bez inšpirácie, snáď mi to odpustíte. Na konci mesiaca sa v našej rodine stali smutné veci a tak som nič netvorila, snáď vám ale v priebehu najbližších týždňov niečo hudobné na blog prinesiem :)

 

Majte krásne dni ♥

yka