Verím že ste mali krásny víkend a takto začiatkom nového týždňa je tu čas na augustovú challenge. Nie je inšpirovaná letom ani ničím iným, točí sa len okolo čísla 5. Idete do toho s nami? 

 

Téma: Pätica

   

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt, na ktorom použijete 5 kusov papierových výsekov (či už z vyrezávacieho stroja, alebo z razníc)
  • v prípade že nevlastníte raznicu ani stroj na vyrezávanie, môžete použiť lepenkové výrezy
  • najlepšie ak ich bude rovných 5, ale projekt prejde, ak ich bude aj viac

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

  

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.08.2019 s predmetom CHALLENGE AUGUST

  

Výhra:
- vyrezávacia šablóna dátum (v prípade výhercu bez vyrezávacieho stroja, sa dohodneme inak :) )
- diplom k téme (tie staršie nájdete napríklad na našom instagrame)
 
Projekt na inšpiráciu:
 
  Ako inšpiráciu som si pre vás pripravila layout z pivného behu Beer running. Ja síce pivo nepijem, ale bola som tam pomáhať s fotením a povzbudiť kamarátov. Keďže kopa spomienok, nemohla som fotky vynechať zo školskej kroniky. Aj keď ešte musím dorobiť druhú stranu, kde narvem tých ďalších asi 8 vytlačených fotiek :)
 
  Ako podklad som využila papier zo sady Little girl. Môj album je vo veľkosti 21x21, takže som si ho zmenšila na požadovaný rozmer a ako to už u mňa býva, napísala si text. Ten som vytlačila na štruktúrovaný biely papier a hore prilepila fotku. Doplnila nadpis z nálepkovej abecedy a podlepila všetko 3D penovými štvorčekmi. Následne som si rozložila lepenkové výrezy s pivom a doplnila 5 kúskami papierových výsekov. Taktiež pivo a potom text Laugh, pretože tam sme sa nasmiali :) (hlavne keď už dopili to pivo :D) 
 
  Nakoniec som papier ešte na miestach opečiatkovala a doplnila kamienkami
 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
 
  Už teraz sa tešíme na vaše projekty. Majte krásne dni ♥
 
 
yka