Nový mesiac. Nové zadanie challenge. To augustové si pre Vás pripravila Bells, tak trochu na rozlúčku. Jej články s prekrásnymi layoutami sú už nejaký čas súčasťou blogu, ale pre inú kreatívnu prácu (trošku reklamy :D - Dve devy) si dáva od scrapbooku trochu pauzu. Ja ale verím, že nebude dlhá :)

 

   A čo si pre Vás pripravila za zadanie? Asi nikoho neprekvapí, že nebude chýbať trochu pastelovej farby... :)

 

Téma: "Pastelové" kaktusy

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt k téme. 

 

Podmienky: 

  • použite na stránke kaktus
  • projekt musí obsahovať aspoň jednu pastelovú farbu

 

V prípade nejasností sa stačí opýtať. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.8.2018 s predmetom CHALLENGE AUGUST

 

Výhra:
sutaz
 
   Výherný projekt získa najnovšiu kolekciu papierov od Lawerowe Love - Vintage Tropical Island. A k tomu ako zvyčajne ručne robený diplom  k téme. Druhý, náhodne vylosovaný výherca získa 5% zľavu na nákup v eshope. 
 
Projekt pre inšpiráciu:
 
  Táto stránka vznikla ako moja posledná stránka ako členky design tímu u Ivky, chcela som ju preto spraviť v "mojich" farbách :) Žiadni tmaví votrelci (inak...moja najobľúbenejšia farba, ktorú nosím, je tmavá modrá...taký materiál doma ani nemám...vlastne mám! Dva strapce z tej super sady s pom poms...a zas pastelové mám asi len 1 tričko a 1 mikinu...nevadí, späť ku stránke).


   Ako zvyčajne, pôvodne mala stránka vyzerať úplne inak...jeden veľký ananás, úplne iná fotka, potom zas iná fotka (ananás ostal), potom sa ananás zmenil na niečo iné a fotka bola zas iná. Minulý týždeň som šla s babami (Olívia a Lea) za kamarátkou na špeciálne, mäkké ihrisko do Petržalky, kde bol taký ten kopec vytvorený ako lezecká stena pre deti. No a tam vznikla táto fotka. Podklad  som mala hotový ešte skôr ako som si vytlačila fotku, takže ten som nemenila. No všetky ústrižky papierov, výrezy, výseky, lepenkové výrezy  som dala preč, vzala som si 2 šablóny do xpresu - "machuľky" a kaktus. Áno, viem, kaktusy moc v Petržalke nie sú, i keď v tomto teple...ktovie...ale hodili sa mi, tak sú tam. Rozmýšľam ale, že tam ešte nalepím pár enameliek kým stránku odložím do obalu... :D


   Nápis mal byť pôvodne "Cool Kid" z tejto bielej penovej abecedy, no nakoniec som sa rozhodla, že nápis bude to, čo Olívia opakuje celkom často keď nám oznamuje, že nás porazí - I´m gonna beat you!  Dobre, tak nado mnou vyhralo 4-ročné dieťa v behu na 10m no a čo...ja zas viem lepšie variť. Zatiaľ. Mala som v pláne prešiť tie písmenká, ale trochu som sa bála ako bude tá prešitá penová abeceda vyzerať, tak som to nechala tak...raz si skúsim ale vyrezať niečo z machovej gumy a prešiť to. Len tak. Zo srandy. No a takto vyzerá stránka s kaktusmi v Petržalke.
 
 
sutaz
 
 
Už teraz sa tešíme na všetky projekty. Majte krásne letné dni ♥