Aj keď to za oknami a na teplomere tieto dni veľmi jarne nevyzerá, verím, že onedlho uvidíme všade kvietky a že sa i slniečko znovu ukáže. A ak nie, dáme si trošku farieb v aprílovej challenge. Veď možno tie jarné pastelové farbičky využijete aj pri tvorení k blížiacej sa Veľkej Noci. 

  

Téma: Jarná paletka

 

Zadanie

    

  - vytvorte ľubovoľný papierový projekt podľa farebnej palety

  

album-detsky
Zdroj obrázku: Pinterest

    

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30. 04. 2022 s predmetom CHALLENGE APRIL 2022

  

Výhra: 

 

    

Druhý, náhodne vyžrebovaný víťaz, získa 5% zľavu na nákup. 

    

Celoročná účasť: Aj tento rok platí, že špeciálny diplom a malé prekvapenie čaká na všetkých, ktorý sa počas roka zapoja do 12 zadaní. :)

  

Projekt pre inšpiráciu:

   

   Môj pastelový projekt je detský album pre dcéru kamarátky. Ako podkladový papier som využila Dziecko z marzen 02, z  novej sady od Paper Heaven. Oblepila som ním trošku zrezanú lepenku A4 a pustila sa do zdobenia. Ako ústredný motív som použila zvyšky zo starej sady P13, kvietky a lepenkový rámik. Všetko som zviazala Cinchom, doplnila pár drobností ako lepenkové srdiečko, rohy a mašličky a bolo hotovo. 

 

album-detsky
  
album-detsky
 
Tešíme sa na vaše projekty. Majte krásne dni ♥
 
 
yka