Dúfam, že ste pripravení do novej výzvy, pretože s aprílom je čas na nové zadanie challenge. Po ceste do praveku tu máme niečo ľahšie a zároveň naozaj s možnosťou pojať to po svojom a vybúriť sa. Štýlom, témou, farbou, všetkým, dokonca i formou splnenia podmienok. 

 

Téma: Ukryté v ráme

    

Zadanie

  

  • vytvorte ľubovoľný papierový projekt na ktorom použijete rámiky 
  • na scrapbook stránke min. 3, na ostatných projektoch min. 2
  • na druhu rámika nezáleží, môže byť lepenkový, nakreslený, výsek či vystrihnutý z papierov

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) ) 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.4.2020 s predmetom CHALLENGE APRÍL

   

Výhra:
 
- papierové výseky - Spring time
- lepenkový rámik roses frame + rámik fun  + rámik pony
- ručne robený diplom k téme (staršie nájdete napr. na instagrame)
    
Projekt pre inšpiráciu: 
  Ani sa to nezdá, ale množstvo sád papierov má aspoň jeden, na ktorom sú nejaké rámiky. Pôvodne som pokukovala po papieri Holy & White, lebo som z tej sady momentálne unesená, ale nakoniec som sa rozhodla scrapnúť ďalšiu stránku do svojho vysokoškolského albumu. Nie, stále nie je dokončený... :)
 
  Na stránku to chcelo skôr niečo farebné a nejaké menšie rámiky, pretože do tejto albumovej kroniky mám vytlačené veľké množstvo fotiek, ktoré tam chcem narvať. Sú to menšie stránky (21x21 cm), takže som nakoniec vybrala papier zo sady We are family od P13. Už som z nej využila viaceré papiere a momentálne to bol papier 06, ktorého jedna strana je plná rámikov. Tie mi pasovali aj k vytlačeným fotkám, takže som si niektoré vystrihla, vyrezala ich biele vnútro a lepila na fotky. Väčšinu som ešte podlepila 3D páskou, pre lepší efekt a až potom som ich lepila na stránku.  
 
 
  Len čo bolo všetko na svojom mieste, dolepila som texty a menší nadpis (bude to dvojstrana) a ozdôbky, v podobe enamel bodiek. 
 
scrapbook_layout
 
scrapbook_layout
   
scrapbook_layout
 
  Na interete je množstvo inšpirácie na rámikové projekty, je to jedna veľká radosť obzerať si to. A žrút času, lebo veď Pinterest. :) My sa už teraz tešíme na vašu kreativitu a vaše rámikové projekty. 
 
  Majte krásne dni ♥
  
yka