Nadišiel čas na narodeninovú tvorivú challenge. Tradične ako predošlé roky, i tento rok je to zároveň žolíková challenge k celoročnej súťaži o diplom a prekvapenie. Takže ak ste niečo zameškali, práve máte možnosť dohnať to. :)
 
    

Zadanie

  • Vašou úlohou je vytvoriť narodeninovú obálku na ktorej bude Scrapworld slovenská pečiatka. 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge a nesmie byť do uzávierky súťaže nikde uverejnený.

   

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 15.11.2021 s predmetom NARODENINOVA CHALLENGE

  

Špeciálna informácia: táto challenge nie je povinná pre získanie celoročného diplomu a prekvapenia za zapojenie sa do všetkých  súťaží. Je ale "žolíková" a ak vám nejaké zadanie ušlo, touto si to môžete nahradiť. 

  

Výhra:

- 3 slovenské pečiatky podľa vlastného výberu 
- ručne robený diplom  (staršie nájdete napr. na instagrame)
 
 
Projekt na inšpiráciu: 
 
  Moja narodeninová obálka je pre milovníka turistika a na to výborne poslúžili papiere Summer in mountains. Využila som papiere z tejto sady ako pozadie, ale aj ako ozdoby, keď som si vystrihla jednotlivé motívy. Tie som podlepila 3D štvorčekmi, doplnila pečiatku - Krásne narodeniny a dolepila pár kamienkov. No a je hotovo. :) 
       
obalka
 
obalka
 
Narodeninová challenge je vždy taká rýchla challenge, ale verím že si cez víkend nájdete čas a trochu sa kreatívne vyžijete. Už teraz sa tešíme na vaše projekty :)
 
Majte krásny deň ♥
 
yka