Čerešňový bozk – je téma májovej papierovej výzvy na scrapworld.sk...ach krásna téma. Hneď som vzala krásne nové papiere od Galeria Papieru s názvom Rajska jabłoń a vytvorila túto pohľadnicu ku dňu matiek.

   

  Vytvoriť takúto pohľadnicu nie je vôbec ťažké. Poďte, spoločne to skúsime:

   

   Základ pohľadnice má veľkosť: 27cm x 21 cm. Základ treba naryhovať po dĺžke: 7 cm a 18,5 cm. Potom treba narezať papier tak, aby bol menší o 0,5 mm ako základ pohľadnice. Tento papier som si narezala na každú stranu pohľadnice...z vnútra, z vonka... všade.

   

  Pomocou ničiča som „poničila“ okraje papiera z každej strany. A nalepila sa svoje miesto na základ.

   

  Pozor: pred nalepením papiera na vrchnú časť základu nezabudnite dať „uchytenie“ na motúzik.  Vyrobíte si ho veľmi jednoducho, vystrihnete si 4ks menších kruhov – môžete použiť aj vyrezávaciu šablónu a spojíte ich priechodkou, alebo aj takouto ozdobnou svorkou. Pripevníte ju pred nalepením na papier a potom to celé prilepte na základ.

   

  A teraz nastáva ozdobovanie...najkrajšia časť práce s pohľadnicami..:) Čo mi ostali odrezky z papiera, som si povystrihovala jednotlivé kvetinky a na niektoré som zospodu nalepila 3D penovú pásku, aby som celú kvetinku pozdvihla. Každú kvetinku som potom jemne po okrajoch sfarbila pomocou tupovača a poduškou distress oxide.

   

  Písmená z lepenky som tiež nafarbila pomocou podušky distress oxide a nalepila. Na „oživenie“ som použila motýle, ktoré tak rada používam pri svojej práci :)

   

  Do vnútra pohľadnice môžete nalepiť kúsok papiera s ľubovoľným textom. Takáto pohľadnica môže byť vytvorená nielen pre naše maminky alebo aj na rôzne iné príležitosti.

  

 denmatiek
 
denmatiek
 
denmatiek
 
denmatiek
  

Použitý materiál

  

Sada papierov - Rajska jabłoń

Tacky Glue - PVA lepidlo (60ml)

Tupovač

Ničič okrajov

3D penová páska

Poduška Distress Oxide - spun sugar

Lepenkový výrez - abeceda

Motýle

Ryhovacia a rezacia podložka 12x12inch

Vyrezávacia šablóna - kruhy

   

zuzka