Včera keď som poobede nakukla na blog a dumala, na čo využijem chvíľu času sobotného doobedia, o ktorom som tušila že bude studené ako všetky predošlé dni a aj značne upršané, zrak mi padol na kategóriu projektu life, že je trošu zanedbaná. Po otvorení albumu som zistila že nielen blog ale i tvorenie a tak som dnes siahla k fotkám z marca. Tvorím spätne, ak to neflákam tak len mesiac, keď už viem koľko som toho nafotila, čo všetko si chcem zapísať a tak viem, ako si fotky nakolážovať.

  

   Pri dobiehaní restov z konca februára a lepení celého marca som si uvedomila, že hneď po fotkách je tam najviac enamel bodiek a iných tvarov a rôznych vecí na pamiatku. V niektorom z minulých životov som určite bola škrečok, lebo všetko škrečkujem a moja krabička s lístkami, letáčikmi je značne plná, že sa mi to všetko ani nezmestí do albumu ak chcem lepiť.

 

   Dnes Vám teda prinášam inšpiráciu z PL rubriky, farebnú, keď už to počasie vonku moc farbami nehrá. 

 

Nazov obrázku
 

  Jedna kapsička práve z kúskov, ktoré som odložila s tvorenia s bratom. Jeho hybnosť je obmedzená len na prsty a tak keď chcel niečo tvoriť so mnou, dala som mu do ruky akvarelový štetec a pastelky a vyfarboval si postavičky. Tie som skonfiškovala a momentálne zdobia fotky z nášho tvorenia. 

 

Nazov obrázku
 

   Na narodeniny som dostala čokoládku s pohyblivým obrázkom a prišlo mi škoda to niekam založiť, keď existuje projekt life :) Zvyčajne tvorím PL zo zbytkov papiera a tak je to i v tomto prípade. 

 

Nazov obrázku
 

  Ešte jedna kapsička zo série "som škrečok a odkladám každý lístok". Lístky z kina vždy končia v mojej kabelke a rovnako ako predošlé fotky, aj na tieto boli pri zdobení použité enambel bodky - loveable. 

 

    Táto sada bodiek obsahuje i srdiečka, ako zvyčajne v rôznych farbách a dvoch veľkostiach, ktoré som využila aj na ďalších stránkach. 

 

Nazov obrázku

 

  Bodky prosto musia byť :) Malý detail na kapsičku z prerábky mechanického vozíčka na masku - cosplay pre brata, ktorý skončil ako Fred Flinston v svojom kamenno-drevenom aute.

 

Nazov obrázku
 

  Na akciách veľa fotíme a preto sú moje obľúbené kapsičky práve 2x2, kde je kopa okienok, takže nielen uložím fotky, ale i ozdôbky a text. Táto dvojstrana je z môjho každoročného darčeku pre brata, výletu na akciu pre všetkých nadšencov hier, komixu, anime a podobne. Jednu z kapsičiek s dlhým priestorom som využila na zasunutie "náramku" ako vstupenky a na pravú stranu som využila aj jedno zo slovenských razítok - Spomienka, ktorá stojí za zapamätanie

 
Nazov obrázku
 

   Enamel bodky Tropical Dreams majú krásne sýte farby, v sade ich je 6 rôznych odtieňov a ja som ich využila ako odrážky pre zaznačenie textu. 
 
Nazov obrázku
 
 
Použitý materiál:
 
razítko  Spomienka, ktorá stojí za zapamätanie
enamel bodky  Tropical Dreams
album 
enamel tvary  loveable
lepenkové výrezy motýľov
 
 

Všetkým krásny deň ♥