Vlastním rôzne razítka, ale pred časom, keď som sa púšťala do výroby troch pohľadníc pre svoje kamarátky, chcela som vytvoriť niečo personalizované. Niečo, čo poteší konkrétne obdarované, niečo čo majú rady práve ony. Nič z toho čo som mala doma sa mi nehodilo a tak prišiel nápad, nakresliť si tak trochu vlastné. Nie úplne, využiť tie ktoré som mala, ale spraviť z obyčajného jednorožca množstvo iných postavičiek. 
 
   Dnes sa s vami preto idem podeliť o tento nápad s pár fotkami z procesu kreslenia, možno ak máte rovnaký problém a budete chcieť vytvoriť obľúbenú postavičku pre vaše dieťa či niekoho iného, sa inšpirujete. 
 
   Mala som vymyslené postavičky, ktoré som chcela vytvoriť a tak bolo prvým krokom obzrieť razítka a posúdiť, ktoré zvieratko sa na ktorú postavičku hodí. Plochou tela, podľa toho, čo som z razítka chcela urobiť. Len čo som usúdila že mám toho správneho, narazítkovala som si ho na papier.  
 
pohladnice
 
   Ceruzkou som si následne naznačila obrysy postavy, ktorú som chcela vytvoriť. V tomto prípade išlo o Harryho Pottera. 
 
pohladnice
 
   Čiarky, ktoré mohli byť čierne som obtiahla tenkým perom, popri vytlačenej časti to nebolo vôbec viditeľné. V prípade Harryho som si nechala len jazvu ceruzkou a dorobila ju priamo fixkou. Ostalo už len vyfarbiť a ani som nevedela ako, zo sloníka bol mladý čarodejník. 
 
pohladnice
 
   Takto som sa s tým hrala popri pozeraní seriálu či skypovaním pomerne dlho, nie všetky postavičky vyšli na prvý raz. Ako nižšie uvidíte, taký Nočný kráľ z Hier o tróny prišiel až na x-tý pokus. Rovnako ako dal zabrať Voldemort. (áno, to je ten oskalpovaný jednorožec :) )
 
pohladnice
 
pohladnice
 
   Na jedno prianie som chcela vtesnať naozaj veľa postavičiek a tak som si ako podklad vyrobila pohľadnicový základ s dostatočnou šírkou. Naň som obojstrannou páskou prilepila akvarelový papier vysokej gramáže a následne Ecoline fixkami vytvorila veľmi jednoduché pozadie. Nechcela som žiadne iné ozdôbky, mali vyniknúť len postavičky. 
 
  Prvá pohľadnica bola plná hrdinov z komiksov. Mala som i Supermana, ale ten sa na prednú stranu nezmestil a tak si lieta vo vnútri pri texte. 
 
pohladnice
(Harley Quinn, Batman, Thor, Deadpool, Joker, Winter Soldier, Roque, Iron Man)
 
   Na druhé putoval Harry a iné postavičky z tohto príbehu. Pozadie bolo robené taktiež akvarelovými fixkami a bolo farebnejšie, pre všetky tie kúzla. Do vnútra putovalo tiež jedno razítko, v tomto prípade malý hrad, ako spomienka na Rokfort. 
 
pohladnice
(Severus Snape, Dumbledore, Hermiona, Harry Potter, Ron, Voldemort!
 
pohladnice
 
pohladnice
 

   Posledné prianie bol mix pre kamarátku, ktorá vyrába kostýmy na Cosplay a časť postavičiek práve odzrkadľovala jej výrobné kostýmy a zvyšok hrdinov, ktorých má rada. 

 
pohladnice
(Enchantress, Antiope, Winter Soldier, Night King, Batman, Harry Potter, Alec zo Shadowhunter)
 
pohladnice
 
pohladnice
 
Použitý materiál:
 
akvarelový papier
ecoline fixky
razítka - Magic Unicorns
razítka - Adorable Elephants
akrylový blok
obojstranná páska
razítkovacia poduška StazOn
 
Spoznali ste postavičky aj bez "pomôcky" pod fotkou? Alebo ste vyrábali vlastné? Pokojne sa pochváľte na facebooku  vlastnými fotkami.
 
Krásny deň ♥