Je tu nový mesiac a s ním i nová, pre nás len druhá, challenge. Zároveň je však prvou v roku 2017 a preto sa bude niesť tak trochu aj v tomto duchu. Možno si dávate predsavzatia a možno si len píšete tak ako ja, zoznam prianí a cieľov, svojich snov, ktoré by ste si chceli v priebehu roka splniť.

 

    Blúdením po internete a premýšľaním nad témou novej súťaže, som narazila na citát, ktorý sa stal inšpiráciou pre tému januárovej challenge.

„Možno, že najdôležitejšou časťou reality sú naše sny.“

 

  • Téma: citáty
  • Zadanie:  vytvorte ľubovoľný scrapbook projekt (stránka, pohľadnica, album...), ktorý bude inšpirovaný citátom, ktorý si vyberiete Vy. Poňatie citátu je na Vás, môžete sa zamerať na nejaké slová z neho, alebo myšlienku či pocit, kreativite sa medze nekladú. Spolu s Vašim projektom do emailu posielajte aj citát, ktorý Vás inšpiroval. (a pokojne aj napíšte, ako :) )
  • Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge, ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :)
  • Fotku/fotky súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.1.2017 s predmetom CHALLENGE

 

    Kreatívny materiál, ktorý získa výherca challenge sa tiež riadil vybraným citátom - „Život je takej farby ako si ho namaľujeme.“ pretože je plný farieb.

 

vyhra
 
 

Víťaz challenge získa:

  Druhý výherca bude náhodne vyžrebovaný a získa zľavu  na nákup na eshope.

 

   Rok je plný malých i veľkých zážitkov, ktoré stoja za uchovanie, či už formou scrapbooku, alebo možno i spôsobom, aký som si pre Vás pripravila v malej ukážke na inšpiráciu. Ide o dve nádobky, ktoré boli tvorené podľa oboch vyššie zmienených citátov.

   Ak sa pýtate na čo slúžia, predovšetkým na zaznamenávanie radostí a okamihov, ktoré človeka rozosmiali či potešili. Počas jedného roka si majiteľ nádobky píše lístky na papierik a hádže ich do vnútra, aby na konci roka mohol spomienky vybrať a s úsmevom si pospomínať, na všetko to dobré čo sa za rok stalo :)

 

challenge1
 
challenge2
 
challenge3
 

Prajem príjemné tvorenie a teším sa na Vaše výtvory.