Aj keď všetci vieme že sviatky nie sú o darčekoch, v poslednom mesiaci roku je príležitosť niekoho obdarovať viac ako len raz. Vymýšľame darčeky pod stromček v snahe potešiť najbližších, otvárame okienka na adventnom kalendári alebo čistíme topánky na Mikuláša.

  

   S darčekmi je blízke balenie a práve o tom bude posledná tohtoročná challenge. O balení. Sme tvorivé ženy a určite aspoň niektoré darčeky putujú budúcemu majiteľovi zabalené inak než do baliaceho papiera z obchodu. Možno si nejaký vyrábate samé, alebo dotvárate darčeky pekne ručne robenými visačkami.

 

Téma: Balíme prekvapenia

 

 Zadanie: Vašou úlohou je vytvoriť ľubovolný papierový projekt, ktorý súvisí s balením. Či už si vytvoríte darčekovú tašku, vianočný exploding box, visačku na darčeky či baliaci papier do ktorého darčeky zabalíte...čokoľvek Vás napadne a súvisí to s vianočnými prekvapeniami.  

  

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 31.12.2017 s predmetom CHALLENGE DECEMBER

 

Výsledky budú vyhlásené  začiatkom ďalšieho mesiaca. 

 

Výhra:

scrapworldchallenge

 

Nech sme k téme a môžete baliť či vytvárať baliaci papier, balíček pre výhercu obsahuje:

 

   Je zvykom, že býva ešte jeden vyžrebovaný víťaz, ktorý získa 10% zľavu, ale tento mesiac to bude trochu inak. Je to čas prekvapení a tak úplne každý, kto sa zapojí do challenge, získa malé prekvapenie

 

Projekt pre inšpiráciu: 

   Keď som si sadala za stôl, že idem niečo urobiť, uvedomila som si, že som si celkom zavarila. Nemám totiž kúpený jediný darček zatiaľ, takže nebolo čo baliť, ale našťastie sa dnes predsa rozdáva Mikuláš a tak som sa rozhodla nejako originálne ozdobiť toho. 

 

   Vytvorila som si obal/krabičku na cukríky. Rýchly návod, ako na takýto obal onedlho uvidíte aj na blogu s popisom, ako na to.  Ako základ som zvolila craft papier a dozdobila stužkami a razítkami od Lawn Fawn. Je to rozkošný jelenček a ten zajačik onedlho pribudne do ponuky, už je niekde na ceste :)

 

scrapworldchallenge

 Krásny deň ♥