Vyhodnotenie - Májová challenge

 

  Skôr ako sa pustíme do zadania novej challenge, je tu milá povinnosť vyhlásiť výsledky májovej challenge. Mohli ste si vyberať z ôsmych prekrásnych projektov a verím, že vybrať len jeden nebolo ľahké. (a keďže hlasovalo aj pár mojich priateľov to viem s istotou, keďže mi prišlo niekoľko správ typu "len jeden? ja mám viac favoritov"). 

 

   Hlasovanie bolo tesné a napokon sa výherným projektom stal projekt číslo 8, teda Lenka Pravdová. Lenke gratulujem!

 

maj-2018

 

 Náhodne vyžrebovaným víťazom zľavy na nákup sa stalo číslo 4. Teda Viera Gáborová. Taktiež gratulujem! 

 

  Všetkým zúčastneným ďakujem za krásne projekty, tiež všetkým ktorý hlasovali. Verím, že sa pustíte i novej challenge, ktorej zadanie nájdete o kúsok nižšie :)

 

Challenge - Jún

 

  Inšpirácie k zadaniam súťaží čerpám zvyčajne okolo seba, alebo ako som už raz prezradila, z kalendára rôznych svetových dní. Tentoraz k vymýšľaniu prispel jeden plechový hrnček od kamarátky, nesúci text o priateľstve. A práve priateľstvo bude témou pre jún. 

 

jun-2018

 

 

Téma: Priateľstvo

 

Zadanie: Vytvorte ľubovoľný papierový projekt na tému priateľstvo

Môžete vytvoriť layout o vašich priateľoch, ale priateľmi môžu byť i vaše deti či nejaké zvieracie priateľstvo. Môžete vytvoriť pohľadnicu pre kamarátku či kamaráta, ale v tom prípade by mala niesť nejaký text či nápis o priateľstve. 

Ak by zadanie bolo nejasné, stačí sa ako vždy opýtať :) 

 

Trochu z pravidiel:  Projekt musí byť nový, vytvorený pre túto challenge (teda žiadna fotka z času skoršieho ako bola vyhlásená súťaž), ale ak sa ním chcete pochváliť na blogu či fb skôr, pokojne tak urobte :) )

 

Nie je to nutnosť, ale pre zachovanie jednoty by bolo dobré, keby fotka mala na šírku aspoň 820 pix. Je to šírka na ktorú fotky upravujem.

 

Kam a do kedy: Fotku súťažného projektu posielajte na email info@scrapworld.sk do polnoci 30.6.2018 s predmetom CHALLENGE JUN

 

Výhra:

Materiál získa vybraný výherca. Zároveň jeden náhodne vyžrebovaný získa 5% zľavu na nákup.

Špeciálny diplom:

Pripomínam, že každý, kto sa zapojí do všetkých mesačných challenge počas tohto roku, získa na konci roka špeciálny diplom a prekvapenie.

 

Projekt na ukážku:
 
  Pripravila som si pre vás dva projekty na ukážku. Prvý som vyrábala rámik, v jemných ružovkastých farbách a textom z razítka, ktoré máte možnosť vyhrať práve v tejto challenge. Nepoužila som ale razítko, len text prepísala a vytlačila do tenkého pásika. Na rámik som nepotrebovala veľa zdobenia, len obyčajnú gázu, ružové  ružičky a rôzne iné kvietky. Okrem nich som využila už len drobné lepenkové motýliky  a prilepila ich lepidlom v pere
 
 
jun-2018
 
jun-2018
 
   Na druhú ukážku som vyrábala pohľadnicu, center step card, ktorej postup výroby ste mohli vidieť v staršom návode  na blogu. Ako podklad som využila kraftový papier  a následne papier Be with me. Čiernou poduškou som otlačila razítko dievčatka s medveďom a jemne vyfarbila Ecoline  fixkami. Napokon som dozdobila motýlikmi  a doplnila slovenské razítko Priateľstvo, jedna duša v dvoch telách
 
jun-2018
 
 
Teším sa na Vaše projekty a majte krásny večer. ♥
 
Nazov obrázku