Scrapworld.sk - Váš scrapbookový svet!

Nastaviť vzostupne

1-10 of 480

Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Papierové tašky

15 Mar 2024

Blížia sa rôzne sviatky - Veľká noc, neskôr deň matiek, ale aj deň otcov, narodeniny, meniny...v zásade je to jedno kto oslavuje. Buďme pripravení a vyrobme si papierové tašky, do ktorých im môžeme vložiť drobnosť pre radosť. V dnešom článku nájdete návod, na jednu takúto taštičku. 

diytaska
Zobraziť celý článok
Štítky:
Komentáre | Zverejnené v Návody Autor článku: Zuzana

ATC Marec 2024

03 Jan 2024

  Čo robíte najradšej pri kávičke? Ja čítam knihy, alebo si každé ráno pri kávičke pozriem, čo je nové vo virtuálnom svete. Preštudujem všetky novinky, prečítam blogy, ktoré sledujem. A keď je k tomu aj fajnový koláčik, nedbám,  nepohrdnem... :)
atc
Zobraziť celý článok
Štítky:
7 Komentáre | Zverejnené v ATC kartičky Autor článku: Zuzana

Svadobné

02 Aug 2024

  Čo vám napadne, keď sa povie február? Mňa Valentín, ale ja ho nejako neoslavujem, pretože láska nie je o tomto jednom dni. Viem ale, že v tento deň sa veľa ľudí zasnúbi a ja budem pripravená na ich svadbu. 
svadobne
Zobraziť celý článok
Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Zuzana

ATC Február 2024

02 Jan 2024

Farby sú korením života a tento mesiac budeme koreniť veeeeeľa. Čím farebnejšie tým lepšie. Upustite svoju uzdu fantázie a poďte sa zapojiť do ATC výmeny.

Nazov obrázku
Zobraziť celý článok
Štítky:
6 Komentáre | Zverejnené v ATC kartičky Autor článku: Zuzana

 Radi tvoríte exploding boxy? Ja rozhodne a dnes mám pre vás inšpiráciu na krabičku pre dvojičky – dievčatko a chlapčeka. Rozhodla som sa v ňom spojiť ružovú i modrú, tak ak ste zvedaví, poďme sa na ňu pozrieť spoločne.

krabicka
Zobraziť celý článok
2 Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Yka - Iveta Pernišová

  Vytvorila som tak trocha netradičné pohľadnice - v strede sú priehľadné a dáva to pohľadnici väčší „šmrnc“. Veľkosť týchto pohľadníc je 10,5x20 cm, ale viem si to predstaviť aj v inom formáte, napr. 15x15 cm.

pohladnica
Zobraziť celý článok
Štítky:
Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Zuzana

ATC Január 2024

01 Feb 2024

  Vítam vás pri prvej tohtoročnej ATC téme. Začneme trocha pozvoľna, kde si sami vyberiete, čo bude na vašich kartičkách. Musia tam však byť tri veci z tabuľky, či si ich vezmete horizontálne, vertikálne alebo diagonálne...

atc
Zobraziť celý článok
Štítky:
7 Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Zuzana
  Keďže je cez zimu skoro tma, chodím svoju Lexi venčiť pravidelne za tmy s čelovkou na hlave. Chodíme pomedzi lúky a okolo zalesneného hája a to je presne ten čas, kedy dúfam, že nestretneme žiadne zvieratko. Teda okrem srniek, ale keďže Lexi by sa rada naháňala a pásla, som radšej keď sa nám vyhnú aj tie. Medvede a podobné zvieratká radšej len na papieri a práve v duchu vianočného lesa je dnešná inšpirácia na exploding box. 
vianocnakrabicka
Zobraziť celý článok
Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Yka - Iveta Pernišová

Balím darčeky

12 Nov 2023

  Balím darčeky do papierových tašiek. Ale zdali sa mi veľmi obyčajné. A tak som si ich dozdobila :) Použila som krásne vianočné papiere....ale pekne po poriadku.

yka
Zobraziť celý článok
Štítky:
1 Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Zuzana

  Tak vám poviem, ja som si tých malých elfov z novej sady od UHK Gallery úplne zamilovala. Mám veľmi rada takéto rozkošné ilustrácie na vystrihovanie a tieto konkrétne ma prilákali aj k vianočnému tvoreniu. Zvažovala som, čo s obrázkami, či sa pustiť konečne do pohľadníc, alebo do niečoho iného a vyhralo to niečo iné. Začala som exploding boxom, nech je do čoho vložiť prianie i darček v podobe lístkov. Krabičky sú totiž skvelý darček na darovanie poukážok, predplatného... 

vianocnakrabicka
Zobraziť celý článok
1 Komentáre | Zverejnené v Inšpirácie Autor článku: Yka - Iveta Pernišová
Nastaviť vzostupne

1-10 of 480

Stránka:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5