Včera som vám predstavila prvú posilu na blogu a dnes vám s rovnakou radosťou predstavím aj druhú členku DT. Od septembra sa budete na blogu stretávať aj s inšpiratívnymi článkami a návodmi od Zuzky, ktorú môžete poznať aj pod "zcdl". 

   

   Viac vám už o sebe, svojej tvorbe či tvorivých snoch prezradí ona sama. 

  

 

zuzka

 

Kto som, čo som?

 

   Ahojte, moje meno je Zuzana Cedulová, ale v scrap svete ma môžete poznať aj pod menom „zcdl“. Milujem vôňu papiera v akejkoľvek podobe, forme, štruktúre.

 

Dostala som sa k scrapbooku...

 

  K scrapbooku som sa dostala veľmi dávno. Tento rok je tomu presne 10 rokov. :)  Začala som tvoriť pohľadnice, lebo sa mi veľmi páčilo, keď som mohla niekoho obdarovať. Je to veľmi osobné a človek do toho dá svoju dušu, preto to má pre nás tvorilky takú obrovskú hodnotu.

 

Keď zrovna nelepím, tak...

 

  Zháňam inšpirácie. :) Každý deň mám svoju rutinu. Urobím si kávu a preklikám blogy, ktoré sledujem. Nakuknem aj na Instagram a Pinterst čo je nové. Ukladám všetko krásne, čo mi padne do oka.

 

Najobľúbenejšie scrapbook pomôcky/ozdoby?

 

  Všetko :) Ale určite by som sa nezaobišla bez dobrej rezačky na papier, bez pečiatok, na nich som závislá...:), bez farieb či už v spreji alebo poduškové....a jasné, že bez papiera!

Ten musí byť...veľa...lebo vždy ho je málo :)

 

Čo na mojich stránkach nikto nenájde?

 

  Zo zoznamu kategórii na mojom blogu je vidno, že pole môjho záujmu kreatívnej tvorby je veľmi široké, takže to čo tam nenájdeš dnes ešte neznamená, že to tam nenájdeš o týždeň, mesiac...:)

 

  No napriek tomu na mojich stránkach nikto nenájde plagiáty, alebo veci, ktoré by som netvorila ja osobne. Keď hľadám inšpiráciu a niečo ma nadchne skúšam to vytvoriť aj ja...no vždy to je iné, lebo nemám ten istý materiál a samozrejme nechcem, aby to bolo navlas rovnaké.

 

Najčastejšie tvorím... 

 

  Ako som písala, najradšej tvorím pohľadnice...Na akúkoľvek príležitosť - narodeniny, meniny, svadbu...už som sa popasovala aj s pohľadnicami pre pánov :) Ale milujem tvoriť mixed media, art joural. Je to obrovský relax, keď človek „patle“ farby jednu na druhú a konečný výtvor dáva zmysel.

 

Zo svojich výtvorov som najviac nadšená z...

 

Vždy z tých najnovších...:)

 

Nejaký scrapbookový sen?

 

   Ja som si svoj scrapbookový sen čiastočne splnila. Keď sme sa presťahovali do rodinného domu a teraz mám svoju „izbu“, ktorú volám tak domácky „trucovňa“ J Keď do nej vstúpim a zavriem sa, vypínam obraz aj zvuk...Som vo svojom svete.

Ale ako každý scrap maniak, nikdy nemám dosť materiálu, lebo vždy príde niečo nové, krajšie a to proste musím mať :)

 

zuzana
 
zuzana
 
zuzana
 
zuzana
 
zuzana
 
zuzana
 
Ak ste zvedaví na viac jej tvorby, nakuknite aj na jej blog TU
 
Verím, že aj vám sa páči tvorba Zuzky a tešíte sa na jej inšpirácie, ktoré si pre vás už pripravuje. 
 
 
Krásny deň ♥