Keď po prvý raz prišla zásielka s papiermi Artic Sweeties, popri vybaľovaní som si pre seba odložila iba jeden papier a jeden pásik. Pustila sa do nahadzovania, nech ich máte čím skôr v ponuke, že veď ja si to potom lepšie pozriem a niečo ešte vyberiem. Nestihla som, ostal mi ten jeden papier s pásikom. :) (istá nemenovaná osoba z vás, sa na tom na facebooku dobre pobavila :D ) Nesťažujem sa ale, veď ja som bola rada, že ste si medvedíky a tučniaky tak rýchlo adoptovali. A teraz pri opätovnom naskladnení som si už i ja čosi pre seba odložila.
 
   Než sa tak ale stalo, mala som ten jeden papier a jeden pásik a nechcelo sa mi čakať. K polárnym medveďom mám blízky citový vzťah pre interný humor z vysokej školy a tak som jednoducho neodolala a začala tvoriť aj s tým málom, čo som mala. Len nech môžem trochu vystrihovať.
 
   Vnikli tak štyri veľmi jednoduché priania, ale spravili mi veľkú radosť. Práve pre tie medvede :)
 
vianocna_pohladnica
 
   Ako prvého som si vybrala rozvaleného macka z papierového pásu Artic Sweeties 03. Z rovnakého papieru som vystrihla aj tučniačika a druhého, toho menšieho som vystrihla z papieru  Artic Sweeties 06. Pre základ som využila craftové polotovary, kedysi som potrebovala súrne hnedé obálky a tak mi ich zostala celá kopa, ktorú teraz s radosťou míňam. 
 
   Jedna z mojich najobľúbenejších vyrezávacích vianočných šablón tohto roku je maličká snažná guľa, ktorá tam preto musela putovať tiež. Na hnedý podklad toho nebolo treba veľa a tak som siahla ešte po pásiku z iného papiera, konkrétne ide o papier 04 zo sady Winter FunTučniaky som podlepila penovou páskou pre 3D vzhľad a doplnila niekoľko rôzne veľkých lepenkových hviezdičiek
 
   Ako posledný som dorobila nápis z pečiatky Veselé Vianoce, bielym embossovacím  práškom. 
 
vianocna_pohladnica
 
vianocna_pohladnica
 
   Druhá pohľadnica dostala farebnejší podklad. Využila som jeden z papierov zo sady Frozen Forest a použila naň embossovaciu kapsu Nordic holiday. Vystrihla som tučniaky z papieru  Artic Sweeties 06 a nalepila na vyrezaný kruh  z vellum. Posledné som doplnila vločky a hviezdičky a opäť nechýba slovenská pečiatka  Veselé Vianoce.
 
vianocna_pohladnica
 
   Posledné dve pohľadnice sú veľmi jednoduché. Chcela som, aby moje obľúbené medvede vynikli a tak dostali základ pohľadnice takmer celý pre seba. Medvedíkov som doplnila len ozdôbkami a pečiatkou, pri štvrtej pohľadnici som si opäť pomohla penovou páskou a trochu pridvihla darčeky. 
 
vianocna_pohladnica
 
vianocna_pohladnica
 
Použitý materiál:
 
obojstranný papier Artic Sweeties 06
papierový pás Artic Sweeties 03
obojstranná páska
penová páska
slovenská pečiatka Veselé Vianoce
vellum 
vyrezávacia šablóna - kruhy
vyrezávacia šablóna - snow globe
lepenkové hviezdičky
embossovacia kapsa - Nordic holiday
sada papierov - Frozen Forest
pomôcky na horúci embossing
 
Získali si vás zvieratká od LaseroweLove? Pokojne sa pochváľte svojimi výtvormi na našom facebooku. 
 
Krásny deň ♥
 
 
yka