Keď dorazia novinky, zvyknem si niečo uchmatnúť i pre seba. Nejaká tá sada, nech sa môžem i ja pri tvorení vytešiť, ale teraz mi do očka padla aj vyrezávacia šablóna medveďa a zajaca. Áno, aj vo mne to evokovalo automaticky detské projekty, v kombinácií so sadou Baby world už mám v hlave dva zápisníčky. Minimálne :) 
 
  Šablónku som si teda hneď jednu zobrala a len čo novinky svietili na eshope, pustila som sa do vyrezávania. Medvedíky ja rada, ale ako som si vyrezala zajačika a položila ho na stôl ku kusu žltého papiera čo mi ostal z robenia iného projektu, zrazu mi to prišlo také jarné. Veľkonočné. Nuž tak detský projekt sa odložil na neskôr a skončila som pri zajačikoch :D
 
pohladnica-velka-noc
 
  Prvé do ktorého som sa pustila bolo ladené do hneda. Rada tvorím s kraftovým papierom a hlavne, ležali mi na stole aj zostatky papiera House of roses 05. (poslednú dobu sa snažím pomíňať ten neporiadok čo mám nahádzaný v škatuliach, ale zisťujem, že to je beh na dlho :D Či skôr lepenie :) )
 
pohladnica-velka-noc
 
   Vytvorila som si biely základ, odrezala kus menší hnedý papier a do jeho stredu nakreslila vajíčko. To som následne vystrihla a hnedú časť som podlepila 3D penovými štvorčekmi. Skôr ako som čokoľvek lepila som tupovačom ešte zafarbila kraje i orezané vajíčko a následne nalepila, na základ štvrtky a kus štvorčekového papiera v oblasti vyrezaného vajíčka. 
 
  Následne som do vajíčka nalepila vyrezané zajačiky. Ako posledný putoval na prianie nápis zo slovenského razítka - Veselú Veľkú Noc, ktorý bol vytvorený horúcim embossingom
 
pohladnica-velka-noc
 
  Druhé prianie bolo super rýchle. Na biely základ som nalepila biely štruktúrovaný papier o čosi menších rozmerov. Naň putoval menší kúsok žltého papieru s textom a napokon niekoľko štvorčekmi podlepených zajačikov
 
pohladnica-velka-noc
 
pohladnica-velka-noc
 
   Ako posledné vzniklo žlté prianie. Opäť na biely základ išiel zmenšený kus papiera, konkrétne papier Alphabet. Ten som prešla po kraji ničičom papiera a podlepila to opäť penovými štvorčekmi. Cez stred som previazala niekoľkokrát šnúrku a spravila mašličku.
 
   Tentoraz som si vyrezala zajačika celého, aj so šatkou ktorú som podlepila štvorčekmi, aby bola vystúpená. Aj keď na šablónke nie je zvlášť bruško, vyrezala som si na ružovkastý papier ešte jedného zajaca a bruško si odstrihla, lebo sa mi to takto páčilo viac. Aj keď to na fotke slabo vidno :) 
 
pohladnica-velka-noc
 
  Zajac je tiež pridvihnutý penovou páskou, kvôli šnúrke a pre jarné farby som doplnila ešte vyrezané konáriky
 
pohladnica-velka-noc
 
  Napokon som doplnila slovenskú pečiatku - Veselú Veľkú Noc
 
pohladnica-velka-noc
 
   A tri priania boli raz dva hotové :) 
 
pohladnica-velka-noc
 
Použitý materiál:
 
slovenská pečiatka - Veselú Veľkú Noc
vyrezávacia šablóna - Teddy bear and plush rabbit
kraftový papier
ničič
vyrezávacia šablóna - Garden Greens
obojstranný papier - Alphabet
3 D penové štvorčeky
pomôcky na horúci embossing
tupovač
akrylový blok
poduška Staz On 
štruktúrovaný biely papier
obojstranný papier - House of Roses 05
 
Majte krásny a snáď i slnečný víkend ♥