Túto fotku som mala vybratú už veľmi dlho. Pôvodne k nej mala byť úplne iná stránka, ale nejak som sa k tomu nedostala a tak som si povedala, že ju použijem teraz. Na layout v zlatistých odleskoch. 
 
   Pôvodne bol ako vonkajší papierový papier čisto mentolová 12x12, ale potom mi prišiel balík od Ivky a v ňom bol úplne milý, jemný chevron mint papier Teahupoo. Klasický štruktúrovaný biely papier  som trochu ostrihala (nie je to presný štvorec, pôvodne mal byť posunutý vyššie a dole mal byť prúžok ďalších asi dvoch papierov) a začala som si vyberať všetko zlaté, čo som doma mala. 
 
   Na layout som použila aj také ozdoby, o ktorých som si myslela, že ich naozaj nikdy nepoužijem. Tie zlaté rohy, ten zlatý rámček! Nikdy som si nedokázala predstaviť, ako by som ho niekedy mohla použiť, dokonca bol pôvodne celkom dosť zakrytý fotkou. Číslo jedna je pôvodne obyčajná nálepka, ale nepáčilo sa mi ako vyzerala a tak som na ňu nalepila zlatú glitrovanú vlajočku a obstrihla ju. Na ozdobovanie som využila watercolour kvetinky, lístky a motýle zo sady papierových výrezov windflowers. V balíčku od Ivky boli aj mega super strapce z ozdôbok Maroccan Blue a tiež tie mini pomps na šnúrke. Časť z nich som zo šnúrky odstrihla a prilepila. Potom to už chcelo len pár drevených výrezov, nejaké nálepky, flitre  a samozrejme enamelky. Pofŕkať zlatou farbou a bolo hotovo. Vlastne! Ešte stužky, ktoré som "urvala" zo stolovej lampy, ktorú majú moje baby v detskej izbe. (nuž...keď si to stránka žiada, musia byť obete :) ). 
 
 
janka-layout
 
janka-layout
 
janka-layout
 
janka-layout
 
janka-layout
 
Použitý materiál:
 
biely štruktúrovaný papier
obojstranný papier Teahupoo
ozdoby Maroccan Blue
papierové výseky - windflowers
gáza
enamel bodky
flitre
 
 
Krásny deň. :)
 
 
challengeinspiracia