Dorazili nové slovenské pečiatky a to mi prinieslo obrovskú chuť ich vyskúšať, najlepšie všetky hneď, na nejakých papierových projektoch. Keďže sa nám blíži Veľká Noc, siahla som z úvodu po tých veľkonočných. Pokiaľ ide o Veľkú Noc, veľmi rada tvorím hlavne so zajačikmi, prípadne kuriatkami. No a práve zajačiky dostali hlavnú úlohu na troch pohľadniciach, ktoré som vyrábala. 
 
velkonocnapohladnica
 
 Na priania som použila pohľadnicové základy A6 a kraft štvorcové. Na prvú pohľadnicu som si do bieleho papiera vyrezala štyri kruhy, Priložila som ho k základu, nakreslila si koliečko, do ktorého som chcela pečiatkovať a skôr, ako som bielu časť, podlepenú penovou páskou. nalepila, otlačila som na hnedý základ pečiatku - veselé veľkonočné sviatky. Následne som prilepila hornú časť na základ a vyrezala si zo šablón zajačiky. Kvietky sú priamo zo šablóny zajačika Moon Gazer, ktoré mi zostali po vylúpnutí. 
velkonocnapohladnica
 
velkonocnapohladnica
 
 
Zvyšné dve pohľadnice vznikli rovnakým spôsobom, do kraft papiera som skaleplom spravila dieru a nechala vykúkať zajačiky z diery von do sveta. Poslednú som pridala pečiatku Veselú Veľkú Noc a bolo hotovo. 
  
velkonocnapohladnica
 
velkonocnapohladnica
  
Použitý materiál:
  
pohľadnicové základy A6 a kraft štvorcové
vyrezávacie šablóny - kruhy
penová páska 
pečiatka- veselé veľkonočné sviatky
šablóna - Moon Gazer
pečiatka Veselú Veľkú Noc
 
Majte krásne dni ♥
 
yka