Minulý rok svadbám neprial, ale teraz sa už našťastie pomaličky rozbiehajú. Neviem ako vy, ja poznám hneď niekoľko osôb, ktoré museli svadbu pre situáciu preložiť a dúfajú, že tento rok to vyjde. 
  
  Svadby nespomínam len tak, pripravila som si pre vás rýchlu inšpiráciu na svadobné pohľadnice z rôznych papierov od Paper Heaven. Základ je vyrobený z pevného bieleho papieru a finálny rozmer obálky je 21x10 cm. Takýto obálkový základ si vyrobíte za pár minút. 
  
svadobna_obalka
  
  Na prvú obálku som použila papier Niewinnosc 04. Jeden papier postačí na ozdobenie celej obálky, z vonku aj z vnútra. Na ozdobenie som použila vystrihovací papier Zlote sny, z ktorého som vystrihla kvietky. Tie som podlepila gázou a následne dozdobila lepenkový výrezom páriku a srdiečok a slovenskou pečiatkou Gratulujeme. Horný pásik je vytvorený výsekovou raznicou. Posledný som lepila kvietok a pár perličiek. 
  
svadobna_obalka
   
svadobna_obalka
 
  Na druhú obálku som využila podobné ozdoby, iba som zmenila podkladový papier - Miłosne zapiski 02. Okrem vystrihnutých obrázkov som využila aj šablónu garden greens.  
  
svadobna_obalka
  
svadobna_obalka
 
  Dotretice sa nedalo odolať krásnemu papieru Zlote sny 05 . V tomto prípade na obálku putovala pečiatka - veľa lásky novomanželom
  
svadobna_obalka
 
  Rozbehnutá som už nechcela upratovať ten neporiadok na stole a využila i niekoľko starších zbytkov nech ich miniem. Truly yours a párik s dorobenými šatami, video návod nájdete TU.
  
svadobna_obalka
 
svadobna_obalka
  
  Použitý materiá:
 
obojstranný papier - Truly yours 06
obojstranný papier - Zlote sny 05
obojstranný papier -Niewinnosc 04
obojstranný papier - Milostne zapisky 02
obojstranný papier -Zlote sny
lepidlo Tacky glue
lepenkový výrez - pár
lepenkový výrez -  srdiečka 
papierové biele kvety
pečiatka - veľa lásky novomanželom
vyrezávacia šablóna - garden greens
pečiatka - Gratulujeme
 
Majte krásne dni ♥
     
  
yka