Pre väčšinu z Vás už končí dovolenkové obdobie no mňa ešte len čaká. Trochu som závidela kolegyniam keď mali voľno a ja som sa v tom teple dusila v práci ale môj čas sa už blíži.

 

   Vytvorila som spomienkovú kartičku s malou obálkou ktorá je na prvý pohľad hotová, ale po výlete k nej ešte pribudnú fotky a prípadne aj nejaké spomienkové veci ako napr. vstupenky a celé to bude spracované na spomienkový album z výletu. 

   

   Som recyklačný maniak a preto som ako základ na kartičku použila odložený štítok z bundy.

 

karticka
 

    Celý som ho natrela bielou farbou. Po zaschnutí som nalepila jemný pergamenový papier. Páčil sa mi na ňom ten latinský text tak som ho použila. Potom som použila šablónu a štruktúrovacou pastou som vytvorila čiastočný vzor. Na hornom okraji sa mi trochu rozmazal ale niekedy práve takéto kazy obzvláštnia projekt.

 

karticka

 

   Za pomoci hnedej farby v spreji  som vytvorila starý ošúchaný vzhľad. Dobrá rada: netreba sa veľmi snažiť o dokonalý efekt pretože sprej si niekedy aj tak dopadne kam chce, väčšinou nie tam kam chcem:-)

 

karticka
 

   Kým farba schla,  pripravila som si obálku. Použila som papier z kolekcie Sada papierov- Nr. 47 ktorý som len preložila a zlepila. Stranu kde je otvor som odstrihla do oblúka a nalepila zopár nálepiek  z kolekcie Old World Travel. Pohrávala som sa s myšlienkou použiť viac ozdôb ale nakoniec som obálku nechala len takú jednoduchú.

 

karticka
 

  Po zaschnutí farby som začala dotvárať kartičku. Opäť som použila nápisy zo sady Old World Travel, textilnú stuhu s nápisom a výseky zo sady Papierové výseky- Stansvel nr.425. Chýbal mi tam nejaký kovový element tak som ešte pridala ozubené koliesko z hodín a starý kľúčik, ktorý som dávnejšie našla vonku pohodený. Nakoniec som prevliekla motúz cez otvor a kartička bola hotová:-) 

 

karticka
 
karticka

 

 Verím že môj výtvor oslovil aspoň zopár kreatívnych duší. 

 

Použitý materiál: 

 

Sada papierov- Nr. 47

Papierové výseky- Stansvel nr.425

Textilná stuha

nálepky zo sady papierov Old World Travel.

štruktúrovacia pasta

sprej

 

Prajem každému krásny september.

 

anit