Inšpiráciou k dnešnému výtvoru bola pohľadnica ktorú som dostala od Zuzky z design team-u ešte na Vianoce. Vtedy som ju držala v ruke, skúmala zo všetkých strán, otvárala, otáčala, otvárala... otvárala a krútila hlavou ako sa jej to podarilo. Po pár dňoch mi to nedalo a začala som pátrať na internete a hľadala som návod. Čo-to som aj našla ale po pravde akosi som stále mala z toho trochu chaos tak som si zobrala pohľadnicu, skúšobné papiere a hor sa tvoriť.  Po pár nechápavým  pohľadoch a po nespočetnom otváraní som na to prišla. S nadšením malého dieťaťa som sa do toho pustila. Oči mi žiarili keď som videla ako všetko do seba zapadá a funguje. Až kým som neprišla na poslednú stranu a tá mi nesedela. A vôbec som nechápala prečo. Tu mi bola veľmi nápomocná sestra ktorá problém vyriešila a všetko bolo tip top. Asi teraz čakáte že tento článok bude o príprave takej pohľadnice. Nie, nebude pretože ten postup opísať neviem. Najlepšie je keď takú pohľadnicu držíte v ruke a prídete tomu na kĺb sami  alebo Vám priamo asistuje niekto kto ju už vyrábal. :) 
 
  Na základ pohľadnice som použila štyri papiere z kolekcie Sada papierov-Nr.67. Sú veľmi pekné a pekne spolu ladia dokopy. K dekorácií jednotlivých strán som použila rôzne obrázky, nápisy a výseky
  Pohľadnica je určená pre mužské pokolenie tak som celú pohľadnicu ladila do tmavších odtieňov. Väčšinu materiálu a papierov mám skôr v jasných farbách tak bol trochu problém dať dokopy štyri strany. Hľadala som, oddeľovala, kombinovala až bolo hotovo. 
 
 
scrapbook
 
scrapbook
scrapbook
 
scrapbook
 
 
  Ani neviem či takáto pohľadnica vôbec má nejaké odborné meno. Ja ju volám štvorpohľadnica. :) Kto by chcel vidieť video, klik na odkaz
  Ak vás zaujala skúste si ju vyrobiť, je to ozaj zábava a výsledok je perfektný. Síce som tu neuviedla návod  ale možno to Zuzka vie pekne a zrozumiteľne opísať. Alebo záujemcom môžem poslať prototyp a môžu to poňať ako výzvu. Takže keď má niekto záujem potrápiť sa trochu tak kľudne píšte. :)
 
 Prajem Vám krásne jesenné dni a veľa tvorivých nápadov. 
anit