Aj keď tvorenie pohľadníc sa teraz nesie skôr vo vianočnom duchu, mňa tak úplne ešte neopustili svadby. Dostala som úlohu vytvoriť jednu pohľadnicu na nadchádzajúcu svadbu, s autom a keď som už mala stôl zahádzaný ozdobami a papiermi, akosi som neostala len pri tej jednej. Poslednú dobu sa berie okolo veľa ľudí, takže ich skôr či neskôr zužitkujem a budú do zásoby.

 

    Autíčko som našla na jednom z papierov od Anita y su Mundo a bola som z toho len rada, keďže prianie má byť farebné. Žiadne jemné farby, ale farebné sýte ozdôbky, ale hlavne to auto. Siahla som preto po papier zo svadobnej sady, ktorý obsahuje množstvo obrázkov, ktoré sa dajú vystrihnúť. Konkrétne po Si quiero.  Vystrihla som ho, podlepila 3D štvrčekmi. Z papiera som vystrihla niekoľko ďalších motívov, konkrétne kvietky. Na pohľadnicový základ som nalepila vyrezaný tvar, naň uložila vystrihnuté motívy a všetko polepila. Nakoniec putovali na prianie enamel bodky a slovenské razítko Novomanželom. A prvé prianie bolo hotové.

 
anitpohladnice
 
anitpohladnice
 
   Druhá pohľadnica nakoniec nemala svadobnú tému, ale narodeninovú/meninovú. Siahla som po papieri Me organizo 08, nalepila ho na pohľadnicový základ  a využila ďalšie obrázky vystrihnuté z papiera Si quiero. Rovnako na prianie putovali enamel bodky a svorka brads
 
anitpohladnice
 
Posledný pribudol slovenský nápis - Len pre teba, zo sady papierový výsekov Všetko najlepšie
 
anitpohladnice
 
anitpohladnice
 
   Tretia prianie je opäť svadobné, aj na ňom som využila ďalšie obrázky z papiera Si quiero. Podkladový papier je z rovnakej sady, ide o Si quiero 02 a bol poničený ničičom okrajov. Vyrezala prešivaný kruh, podlepila tortu 3D štvorčekmi a dozdobila enamel bodkami a srdiečkom zo sady Loveable. Rovnako ako na predošlé prianie, aj na toto som využila slovenský nápis zo sady Všetko najlepšie. 
 
anitpohladnice
 
anitpohladnice
 
anitpohladnice
 
anitpohladnice
 
 
Použitý materiál:
 
Obojstranný papier -  Si quiero
3D lepivé štvorčeky
pohľadnicový základ biely
slovenské razítko Novomanželom
čierna poduška StazOn
enamel bodky Tropical Dreams
obojstranný papier Me organizo 08
slovenské papierové výseky - Všetko najlepšie
obojstranný papier  Si quiero 02
enamel Loveable
ničič okrajov