Na výrobu tejto pohľadnice som použila brožúrku ktorá bola pribalená k náramku. Jej tvar mi prišiel úplne ideálny na vytvorenie zaujímavej pohľadnice.  Najprv som ju celú zafarbila bielou farbou a vytvorila štruktúru pomocou šablóny a štruktúrovacej  pasty. Po zaschnutí som kolorovala modrou farbou. 

 

prianie"
  
prianie"
 

Použila som prášky Magicals s ktorými sa dá naozaj tvorit mágia na papieri. Na vonkajšiu stranu pohladnice som použila dekoratívny papier.

  

prianie"
  
Na vnútornú otváraciu časť som použila staršiu pohľadnicu ktorú som sama vyrobila len akosi nenašla využitie a teraz sa mi farebne veľmi hodila.
 
prianie"
 
 Na dve bočné strany som použila rôzne výrezy zo starších kolekcií. Nemala som konkrétnu predstavu čo chcem použiť len som prikladala a čo sa mi tam páčilo to tam zostalo:)
 
prianie"
 
Na ďalšiu stránku som využila starú pohľadnicu s motívom písacieho stroja a pomocou písmen vytvorila vhodný text. Niekedy vytváram text k obrázku ktorý sa mi páči a niekedy k citátu hľadám vhodný obrázok.
 
prianie"
 
Na strednú časť som nakoniec ešte prilepila štítok ktorý slúži na jednoduchšie otvorenie. Vnútorný priestor sa dá ďalej dekorovať alebo sa tam môže vložiť zložený list alebo iné venovanie. 
 
prianie"
 
Prvý otvárací list je zlepený z dvoch častí a tým vytvoril malú kapsu kam sa dá vložiť další odkaz alebo milý obrázok. Prednú stranu som ešte trochu ozdobila a nalepila stužku ktorou sa celá pohľadnica zaväzuje. 
 
prianie"
  
 

Do tejto pohľadnice sa dá vložiť zopár fotiek alebo kľudne aj zložený list a prekvapiť týmto spôsobom toho komu je určená. A priniesť mu trochu radosti. Veľakrát nás to nič nestojí aby sme niekomu vyčarili úsmev na tvári a to je možno presne to čo v tej chvíli druhá strana potrebuje. To sú potom tie najkrajšie darčeky aké môžeme dať. 

 

Použitý materiál:

 

 šablóna

 štruktúrovacia  pasta

papierové výrezy

 Magicals 

sada papierov 

papier - Dear to me

lepidlo

obojstranná páska

 

 

Prajem vám všetkým aspoň jeden dôvod usmiať sa každý deň a vnímať svet v trochu pozitívnejších farbách. 

 

anit