Rada by som povedala, ako sa v tvorení projektu life tento rok držím a všetko robím načas ako som si sľubovala. Pravda je ale taká, že poznámka v diáriku „PL článok“ mi svietila už pri dni z minulého týždňa, kedy som nemala dolepený ani apríl. Horiace termíny sú ale neraz dobré na produktivitu práce a tak je hotový nielen apríl, ale aj máj. (na skoro konci júna, neviem čím sa to chválim :) )

 

    Dnes je teda deň na PL inšpiráciu, v mojom prípade práve z mája. Je to jeden z tých mesiacov, z ktorého bolo ťažké vybrať pár fotiek, ale niektoré to vyhrať museli. Nezvyknem pri tvorení do PL strihať nové veľké papiere, zvyčajne siahnem ku kôpke odrezkov a zbytkov. Až ma tieto dni prekvapilo, koľko je tam zelených papierov, na to že mám pocit, že stále držím v ruke len ružové papiere. 

   Ľavá kapsička je koniec apríla, ako je vidno, nie je mesiac v PL bez enamel bodiek. Naozaj nie je. Bodky, srdiečka...niečo, hlavne nech tam sú.
 
plmaj
 
plmaj
 
   Priečinok s májovými fotkami bol naozaj plný fotiek, rovnako ako mi ležali v krabičke nejaké tie lístky a tak som prvý raz siahla aj po kapsičke bez predelov, nech si výlet na Bojnický zámok a festival duchov a strašidiel nakolážujem. Lístok samozrejme putoval do kabelky a následne práve do projektu life. Tento mesiac som si vytlačila pomerne dosť fotiek vo veľkosti 10x15, nech tie menšie oživia. 
   
    Stránku z výletu som dozdobila, áno hádate správne, enamel bodkami a srdiečkami, ale tiež slovenským razítkom "bol to vážne super deň". 
 
   Pravá kapsička je venovaná kinu, v ktorom sme sa ocitli doslovne samé, až sme si museli overiť, či sme sadli do správnej kinosály. Správna scrap žena nelení, poriadi si fotku. Hádam tam nemajú kamery :)
 
   Pri tvorení si dalo písmenko "k" síce na útek, ale už je na mieste. Zjavne sa hanbilo fotiť :) Samostatné písmenka, nálepky využívam rada a nejaké nájdete aj v ponuke obchodíku. 
 
plmaj
 
plmaj
 
plmaj
 
   Písmenka putovali aj na ďalšiu dvojstranu, poslednú o ktorú sa s Vami podelím. Prvý pokus o domácu pizzu bol dozdobený lepenkovým príborom, Jeden z nápadov "poďme skúsiť čo je to ten pokémon go" skončil fotkou akéhosi kraba a následným odinštalovaním z mobilu, ale nedalo sa nenechať mu trošku priestoru aj v PL. 
 
plmaj
 
plmaj
 
 
plmaj
 
Z dnešnej inšpirácie je to všetko. Ako ste na tom Vy? Stíhate, alebo si hovoríte že do koncu roku je stále more času? Pochváľte sa pokojne v komentároch.
 
Krásny horúci deň ♥