Pôvodne to mala byť čisto modrá stránka. Vytlačila som si štyri podobné fotky Olívie a Lei a vedela som, že ich chcem skúsiť dať všetky na jednu stránku. Obe majú na sebe modrú a tak som chcela aj stránku spraviť v jej odtieňoch. Keďže to ale nie je vôbec moja obľúbená farba, tak mám doma jediný modrý papier a aj to, nie je tak úplne modro modrý.  

  Začala som ako zvyčajne. Vytiahla som biely štruktúrovaný papier . Ten som následne pofŕklala odtienmi modrej. Spravila som trochu vrstvenia pod každú z fotiek. Snažila som sa, aby mala každá fotka odlišný podklad, ale zároveň, aby ich vždy niečo spájalo. Vystrihla som pár nápojov, aj keď baby ešte na drinky nechodia. Predpokladám ale, že raz budú :D. Odniekiaľ som vyhrabala nápis "Tuesday" - nie, naozaj netuším, či to bola utorková prechádzka, ale sa mi tam prosto hodil. Vybrala som pár mini pom pom guličiek, položila ich na stránku a potom ich dala zase preč, lebo ich poslednú dobu dávam na každý projekt. Ako uvidíte na fotkách nižšie, nakoniec som ich dala zase späť. Možno budúcu stránku spravím bez pom pomov :)
   Opäť som použila moje milované lepenkové hviezdičky a k nim som pridala aj posledných pár chipboardových. Bez bodiek by to nešlo, ale tentokrát to bolo bez enameliek! Sama netuším, ako sa to mohlo stať, lebo som ich položia na stôl, ale nakoniec sa mi tam nehodili. Mne. Sa nehodili. Enamelky. 
 
   Došla mi obojstranná páska a tak som celé tie vrstvené podklady pod fotkami zopla spinkovačom. Viete, že je to tak lepšie? Ktovie, ako by to vyzeralo, ak by som to všetko lepila páskou. Mne sa to totiž vždy hrozne celé posúva :) 
 
sisters
 
sisters
 
sisters
 
sisters
 
sisters
 
sisters
 
 
Použitý materiál:
 
štruktúrovaný papier biely
lepenkový výrez - hviezdy
gáza
ozdoby - maroccan blue
lepidlo
lepenkový výrez - hviezdy
papier - mi princesa
 
 
Prajem krásne leto plné pohody, oddychu a čoho? Tvorenia.
 
challengeinspiracia