Niekedy sa na sebe celkom smejem. Často sa mi stáva, že si vyhliadnem nejaké razítko, šablónu či iný materiál s určitou predstavou, na čo to využijem. A viete ako to dopadne? Použijem to asi na desať iných vecí, než na ten pôvodný plán príde. 
 
  Takto som už dlho pozerala na jednej vyrezávacej šablóne od Kesi-art. Šablóna kvietkov, iba také nevyplnené s tenkými okrajmi. Páčila sa mi už veľmi dlho a v mojej hlave s ňou mám veľké plány, ale akosi som ich nevedela dať na papier, keď na to prišlo. Namiesto toho som ale stihla spraviť jednu veľmi rýchlu stránku a pohľadnicu, ktoré vám dnes prinášam na inšpiráciu. 
scrapbook-layout
 
  Vyrezané  kvietky som najprv použila na layout. Chcela som svieže farby a veľmi jednoduché zdobenie, aby vynikla fotka z jedného milého okamihu, keď som sa pre rodinné dôvody nemohla zúčastniť našej prvej a vlastne aj jedinej chaty na vysokej škole. Nakoniec som sa na ňu síce dostala, ale skôr ako sa tak stalo a než sme vedeli že docestujem, postačil i Skype a videoúčasť :)
 
  Ako podklad som si vybrala žltý bodkovaný papier, ktorý je síce z detskej sady, ale ja ho  mám rada na rôznorodé tvorenie. Následne som podlepila fotku 3D lepiacimi štvorčekmi a pod ňu zastrčila vyrezané kvietky. Tiež niekoľko vyrezaných vetvičiek zo šablóny Garden Greens
 
scrapbook-layout
 
  Nakoniec som dorobila nadpis z nálepiek abecedy, dolepila enamel bodky a na vellum papier vytlačila podnadpis a text, ktorý som na stránku prilepila. 
 
scrapbook-layout
 
   Z tvorenia layoutu mi ostali ešte narezané konáriky aj kvietky a tak som si vytvorila vďaka zbytkom pozadie pre veľmi rýchlu a jednoduchú pohľadnicu. Vystrihla som si z papieru When lilac bloom 03 o čosi menší kus papiera ako je základ pohľadnice a naň som ponaliepala kúsky bielych výrezov. Vzniklo tak jednoduché ale pekné pozadie, na ktoré som už len na vyrezaný prešívaný kruh vytlačila slovenskú pečiatku a nalepila na základ pohľadnice. 
  
scrapbook-layout
   
  Vďaka vyrezaným motívom sa dajú vytvoriť rôzne zaujímavé pozadia nielen na pohľadnice, ale napríklad aj na stránky. Využívate aj vy takto šablóny? Pokojne napíšte do komentára na konci článku :)
 
Použitý materiál:
 
Vyrezávacia šablóna - kvety
obojstranný papier - Alphabet
obojstranný papier - When lilac bloom 03
vyrezávacia šablóna prešívané kruhy
šablóna Garden Greens
 vellum papier
 slovenská pečiatka Tie najkrajšie spomienky...
enamel bodky
nálepky - abeceda
3D lepiace štvorčeky
 
 Krásny víkend ♥
 
yka