S každým začiatkom nového roka na mňa príde chuť upratať zásuvky s materiálom. Zvyčajne vtedy vytriedim rôzne lepenkové výrezy, ktoré už dlho ležia nepoužité, kúsky papierov a hlúposti, ktoré si poviem, že je čas polepiť. Samozrejme pri tom vždy načnem aj niečo nové, lebo veď... poznáte to určite. :)
 
  Aj keď je kalendárne jar ešte ďaleko, do očka mi padli krásne farebné sady Bloom & Wild, Watercolours a Platki na wietrze. Všetky hýria farbami a kvietkami, čo bolo presne to, načo som mala chuť. Keďže so sadou Watercolours som tvorila už aj predtým, siahla som nakoniec po Bloom & Wild, že spolu budú ladiť, keďže sú od jednej firmy. Okrem toho som vytiahla i nejaké zbytkové papiere a pustila sa do výroby niekoľkých krabičiek. 
exploding-box
 
Ako základ som na všetky použila polotovar exploding boxu. Narezala si štvorce z vybraných papierov, nalepila ich obojstrannou páskou a pustila sa do zdobenia. Poslúžili hlavne lepenkové výrezy páriku, detského body, domčekov,  bicykla a nejaké tie srdiečka a samozrejme kviety. V strede nemohol chýbať 3D párik
 
Poslúžili aj výrezávacie šablóny kruhov a vlnitých kruhov a na zasúvacie plochy som použila okrajovú raznicu. Tu už je pár fotiek kvetinových krabičiek.
  
exploding-box
 
exploding-box
  
exploding-box
  
exploding-box
  
  Posledná krabička má tiež papier z rovnakej sady, no ladená je prírodne, poslúžil hnedý kraft papier
 
exploding-box
  
Použitý materiál:
  
sada papierov -  Bloom & Wild
kraft papier
exploding box
obojstranná páska
lepenkové výrezy: párikdetské bodydomčeky,  bicykel, srdiečka
papierové kviety
lepenkový výrez - 3D párik
výrezávacie šablóny geometrické
okrajová raznica
 
Vy už ste sa v novom roku tvorivo rozbehli? :)
Majte krásny deň ♥
 
yka