Svadobné tvorenie je jedno z mojich najobľúbenejších. Je príjemný pocit vedieť, že prispievam malou troškou k veľkému dňu nejakého páru a že to čo vznikne na mojom stole, neskôr bude putovať rukami svadobčanov. Aj preto obzvlášť rada tvorím knihy hostí, scrapbookový svet ponúka toľko krásny papierov, výrezov, kvietkov...ktoré by sa dali použiť. 

 

   Jeden takýto krásny výrez holubičiek, ležal v mojej zásuvke nevyužitý snáď celú večnosť, lebo času je málo, iných vecí celá kopa, ale konečne na ne prišiel čas. V sobotu sa svadbili dvaja skvelí ľudia, moji "šéfovia", animátori z detského tábora pre svalových dystrofikov a ja som pre nich vyrábala knižku. Alebo skôr tri, lebo ak sú nevesty náročné, čo potom moja rodina, s ktorou som tam putovala a ktorá stále mala niečo, čo by mohlo byť inak :)

   Ako jeden z návrhov (chudák nevyhral :)) bola kniha, ktorú Vám dnes prinášam na inšpiráciu, s dvomi holubičkami v srdiečku a pár kvietkami, v jemných farbách. Jednoduchá, romantická vo formáte A5. 

 
holucie
 
   Základ tvoria lepenkové dosky A5, potiahnuté bielym papierom. Na dosky som vystrihla o čosi menší formát z papiera Wedding Garden 04, ktorého kraje som prešla ničičom papiera. Využila som starký zostatok papiera, prešla ho okrajovou raznicou a vyrezala si rovnako zo zbytkov papieru srdce, na ktoré som nalepila lepenkový výrez Finezja bordery. Dozdobila kvietkami a perličkami.  Posledný krok bolo zviazanie, viazala som Zutterom a bielymi krúžkami
 
holucie
 
holucie
 
Použitý materiál:
 
Lepenkový výrez - Finezja bordery
Papier - Wedding Garden 04
Ničič papiera
Lepenka A5
Perličky ivory
Papierové kvietky open roses a ružičky
Viazací stroj Zutter
Krúžky do Zuttera