Odkedy som prvý raz videla papier Soulmate 07, nemôžem si pomôcť a spája sa mi s Harry Potterom.  Za všetko môžu tie sovy a pierka. Preto keď som sa rozhodla robiť ešte pred Vianocami darček s HP tematikou, bolo úplne jasné, ktorý papier vezmem do ruky ako prvý. 
   
  Samotný rámik som kúpila v obchode, pôvodne bolo vnútro z takého svetlého dreva. Myslela som si že ho ponechám, ale nepáčilo sa mi to a tak som si nastrihala niekoľko pásov z papiera Sense and sensibility 02. Kraje som prešla ničičom a tupovačom dodala starý nádych. Všetko prilepila obojstrannou páskou a pustila sa do zdobenia. Okrem spomínanej sovy som použila lepenkový výrez mačky a text believe in magic
 
scrapbook
 
  Z kraft papiera som si zložila malú obáločku a zo špáratka som za pomoci tavnej pištole vytvorila prútik. Zo zvyškov papiera Christmas Treats som vystrihla ponožku, lebo veď Dobby :) 
 
  Aj keď do vnútra ide fotka, chcela som za sklo dať nejaký pekný papier nech to pri prvom pohľade celé ladí a tak som vybrala krásny modrý so súhvezdiami, New moon 06
 
scrapbook
 
scrapbook
 
scrapbook
   
  Máte aj vy nejaký papier, ktorý sa vám neplánovane spája s nejakou knihou, filmom alebo niečím iným? Kľudne sa podeľte o svoje pocity v komentári.
 
 
Použitý materiál:
 
obojstranný papier Soulmate 07
obojstranný papier  New moon 06
obojstranný papier  Christmas Treats 
kraft  papier
obojstranný papier Sense and sensibility 02
gáza
tacky glue 
ničič okrajov
tupovač
obojstranná páska
lepenkový výrez mačky 
text believe in magic
 
Majte krásny deň ♥
 
yka