Neviem ako váš, ale môj klasický exploding box zahŕňa okrem papierov kopu papierových kvietkov a nejaké tie lepenkové výrezy. Nedávno ale dorazili novinky od PIatek 13 a v nich bola krásna rodinná sada We are family.  Ja som z farieb a vzorov na týchto papieroch nadšená a hneď som si ich odložila na tvorbu svojej školskej kroniky. Ako to už ale u mňa býva, skôr ako príde na prvotný zámer, napadlo ma s papiermi aj niečo iné.
 
  Inšpiráciou bol papier na vystrihovanie, We are family 07. Okrem toho že vystrihovanie milujem, páčia sa mi i obrázky, ktoré mi prišli ako stvorené do exploding boxu k svadbe. Je na ňom totiž všetko, domčeky, kočíky, zariadenie do domčeka i páriky vtáčikov a kadečo iné. A tak som si povedala, že vyskúšam trochu farebnejší expoloding box, na ktorom nepoužijem nič, len papiere. A stuhu :D
   
krabicka_na_peniaze
 
   Prvú som robila krabičku zo žltého papiera We are family 05. Nie sú to asi srdiečka, ale ten tvar mi ich pripomína a celkovo, trochu tak i vyzerajú. Nastrihla som si papier na štvorce a obojstrannou páskou ich polepila na základ exploding boxu, nech sa môžem rovno pustiť do tvorenia.  
 
  Na stroji som si vyrezala 4 vlnkaté koliečka a 4 krúžky z papieru Alpahbeth a nalepila ich na seba. Tieto pripravené kruhy som podlepila 3D lepivými štvorčekmi a nalepila ich do boxu. Potom som už len strihala obrázky a lepila ich ako sa mi páčilo. 
  
krabicka_na_peniaze
 
  Pár fotiek z blízka, väčšina obrázkov bola podlepená 3D štvorčekmi tiež.  
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
  Keďže papier na vystrihovanie obsahuje oveľa viac obrázkov než som na jednu krabičku spotrebovala, samozrejme som si hneď urobila aj druhú. Použila som rovnakú sadu, konkrétne papier We are family 01
  
  Jeden z mojich prvých zámerov bolo spraviť do stredu z papiera 3D tortu, ale nakoniec som od toho upustila. Moc sa mi to nehodilo k obrázkom a tiež som si po chvíli uvedomila, že by nebolo kam dať peniažky. Tak som stavila len na obyčajnú mašličku a možnosť napísať do stredu napríklad aj venovanie. 
   
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
 
krabicka_na_peniaze
   
  Takto dopadli krabičky len z papiera. Tvorili ste i vy poslednú dobu nejaké exploding boxy? Určite sa pochváľte v našej fb skupine  :)  
  
Použitý materiál:
 
obojstranný papier We are family 07
sada papierov  We are family 
vyrezávacia šablóna - vlnkaté koliečka
vyrezávacia šablóna - kruhy
základ exploding boxu
obojstranná páska
stroj na vyrezávanie 
3D lepivé štvorčeky 
obojstranný papier -  Alpahbeth 
  
Majte krásne jesenné dni ♥
 
yka