Ahojte.

Obálka na peniaze je podľa mňa  skvelý darček nielen pre ženu ale aj muža. Už si nemusíte lámať hlavu nad tým, ako darček posuniete oslávencovi. Vyrobte si veľmi rýchlo a ľahko obálku pomocou ryhovacej podložky na obálky, pekne dozdobte podľa vkusu a máte hotovo.

 
obalka
 

Ako som teda spomínala, dnes budeme potrebovať hlavne ryhovaciu podložku na obálkypapier. Ja som použila nádherný papier zo sady Grow old with me od LemonCraft.

 

Na obálku rozmerov 10,5 x 18 cm som použila papier o veľkosti 22,2 x 22,2 cm a ryhovať na podložke som začala na 8,6 cm. Rozmery som použila z priloženého letáku. Vznikla mi takáto otvorená obálka.

 

obalka
 

Keď sa obálka zloží, bude mať nasledovný vzhľad. Nebojte sa tých papierových prehybov, tie nebudú vidieť, pretože ich prelepíme ďalším papierom.

 

obalka
 

Najprv ale treba obálku prilepiť. Pri lepení treba myslieť na to, že keď budete jednotlivé strany spájať, aby ste nedali lepidlo tam, kde netreba. Preto som vám naznačila miesta, kam lepidlo dať. Použila som obojstrannú lepiacu pásku.

 

obalka
 
obalka
 

V sade papierov sa nachádzali aj krásne obrázky v rámčekoch, stačilo len vystrihnúť a nalepiť na prednú stranu obálky a tým pádom zakryjete naskladané papierové strany.

 

obalka
 

Aby sa dala obálka pekne uzavrieť, použila som priechodky a navlieka cez ne šnúrku. A potom už len dozdobila kvietkami.

 

obalka
 
obalka
 
obalka
  

Použitý materiál:

  

Papier zo sady Grow old with me

Obojstranná lepiaca páska

Ryhovacia podložka na obálky

Priechodky

Dierovač – kliešte na priechodky

  

zuzka