Môj najnovší článok ani nebude tak o scrapbooking-u ale skôr len o využití ozdôb. Ukážem Vám premenu jednej krabičky. Niekedy, keď je nejaký produkt alebo potravina zabalená v peknej krabičke tak si ju nechám s tým, že sa mi určite bude na niečo hodiť. Takto som po dlhej dobe vytiahla túto krabičku. Ani veľká, ani malá taká akurát. 
 
Celú som ju natrela bielou akrylovou farbou, lebo som chcela použiť farby. A tie krásne vyniknú na bielom základe. Na vytvorenie štruktúry som použila šablóny a štruktúrovaciu pastu a potom ešte aj embosovanie. Na embosovanie som použila pečiatky Čiarový kód - ručná praca, Všetko najlepšie, ozubené koliesko, hodinky a pod.
 
 
handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
  V poslednej dobe veľmi rada používam spreje a prášky od Lindy’s. Jednoducho tie nikdy nesklamú. Ak niečo tvoríte a máte pocit že tomu niečo chýba tak skúste použiť magické prášky. Nič nepokazíte. :)
 
  Na základné zafarbenie krabičky som použila spreje Gossamer Gold, Dark Chocolate Truffle, Sea Mint Green, Buccaneer Bay Blue a sprej Distress Spray Stain odtieň Fossilized Amber.
   handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
  Vnútornú časť som sa rozhodla nechať menej nápadnú a zdobenie som nechala len na vonkajšie strany. Použila som väčšinou kovové a lepenkové komponenty- ozubené kolieska,  kľúčiky a retiazku. 
  
handmade-krabica
 
  Môj zámer bol vytvoriť krabicu ktorá bude pôsobiť trochu staro, ošúchane a hrdzavo.
 
  Postupne som začala pridávať pigmenty. Najprv som použila modré odtiene Time Travel Teal a Afternoon Delight Denim a potom zelený Cathedral Pines Green. Až nakoniec odtiene hnedej a zlatej Cattail Copper Brown, California Poppy Gold a Grab a Guy Gold. Tie dokážu úplne zmeniť celý projekt. Ak máte nejaký dobrý nápad tak pigmenty za vás urobia polovicu práce.
  
handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
handmade-krabica
 
Dúfam že toto nepriaznivé obdobie praje Vašej kreativite a vytvárate zaujímavé projekty. A hlavne hlavu hore, pozitívnym prístupom nič nepokazíte. 
 
Prajem Vám krásny tvorivý Apríl. 
 
anit