Diplom pre víťaza mesačnej súťaže, je súčasťou výhry od úplného začiatku organizovania challenge a ak sledujete  stránku na facebooku, mohli ste tam všetky predošlé vidieť. Vždy druhej polovici mesiaca, keď už je u svojej novej majiteľky ich tam vyvesím a dnes prinášam pár fotiek i sem na blog. 
 
   Mám sa niesol v téme indiánskeho leta a bola to jedna zo vzácnych chvíľ, kedy som už pri vymýšľaní témy presne vedela, akú podobu diplom bude mať. Je to naozaj vzácna chvíľa, lebo často to neviem ani v deň vyhlasovania výsledkov :) K indiánskemu letu sa mi hodil lapač snov, samozrejme s pierkami, ktoré boli jednou z podmienok zadania. Ak si spomínate na tú druhú, bola to farba, ktorú som pri tvorení diplomu dodržala tiež. Ako "vlk" som sa mala držať modrej, alebo zelenej, alebo prosto tyrkysovej, čo zhodou okolností bola farba aj víťazky Lenky. 
 
diplom
 
   Na tvorenie som využila vyrezávacie kruhové  šablóny a zvyšky obľúbeného papiera od Galeria Papieru, ktorý už nemá dodávateľ k dispozícií. Mne ale na vyrezanie podkladu ešte poslúžil a druhý kruh som vyrezala prešívanou šablónou na klasický biely papier. Podložila som ho 3D štvorčekmi, vložila pod kruh gázu a dozdobila textom a gardeniou. Napokon  na hornú časť putovali drobné motýliky  a flitre
 
   Ako posledné som spravila do dolnej časti štyri dierky, jednu hore a previazala šnúrkami. Tu prišli na rad zmieňované pierka zo zadania, malá šablóna pierka bola k veľkosti diplomu tak akurát. Dolepila lepidlom Tacky Glue motýliky a flitre a bolo hotovo. 
 
diplom
 
diplom
 
  Ako na fotke vidno, tento diplom má šnúrku na zavesenie, veď je to "lapač snov". :) Moje zvedavé ja sa ale na chvíľku zamyslelo, kde asi skladujete ostatné diplomy Vy a tak ak ich máte vystavené, pokojne odfoťte a pochváľte sa, či len napíšte do komentára, aké miesto ste im našli :) 
 
   A nezabudnite, aktuálna challenge  o priateľstve stále trvá a ja sa teším na všetky Vaše projekty. 
 
Nazov obrázku