Zadanie februárovej challenge je: Zvieracia láska. Mali sme tvoriť podľa "binga" a ja som si vybrala riadok, v ktorom bola gáza, nitka a lepenkový výrez. Okrem toho mali byť na projekte minimálne 2 zvieratká. Vraj sa 2 malé motýliky nerátajú :)

   Hneď ako mi Ivka povedala zadanie som mala skoro jasnú predstavu, ako bude moja stránka vyzerať. Fotka z oslavy Leiných 2.narodenín (podmorský svet), lepenkové morské príšerky a tak podobne...potom mi ale napadlo, že mám ešte jednu peknú fotku, kde má Olívia na rukáve lienku a tak milo sa na ňu díva (Olívia na tú lienku...tej lienke to bolo asi jedno, tak si nie som istá, či sa tiež dívala na Olíviu...).

   Mala som na challenge mesiac! A ja som začala tvoriť stránku hneď v prvý alebo druhý deň po vyhlásení, že reku veď to mám hneď, za deň dva...hm...nejak mi dochádzali nápady, nevedela som sa s morskou stránkou pohnúť...o lienkovej ani nehovorím.

   Tak som to nechala pár dní tak, že snáď mi niečo napadne. Nejak som bola "kreatívne vyhoretá". Už dlhšie mám ale v pláne spraviť (konečne, po 6 rokoch od svadby) scrapbooky pre rodičov a svokrovcov z našej svadby, tak som si objednala takú milú sadu a boli v nej labute. Hneď mi teda napadlo, že by boli úplne super na februárovú challenge.

   Od Ivky mi došli úplne super albumy, ja celá nadšená, som začala dávať dokopy prednú stranu albumu, povyberala som si labute, potom som odložila labute a vybrala som včielky.

   Ale teda späť k tvoreniu...ako by som to opísala...prosto...takto nejak to vyzerá, ak robí niekto niečo, čo nevie :)

   Áno, stuha mala ísť popod obdĺžniky. Nie, nemala ísť popod spodný papier, pretože ju už vôbec nie je vidno...to mám za to, že som nespravila moju klasiku, 12x12. Ako som začala tvoriť album, zistila som, že nemáme doma žiadnu gázu. Minule som totiž robila veľké upratovanie a nejak som ju vyhodila. Tak manžel v lekárni kúpil gázu (ešte v ten deň ako som mu to povedala, cestou z práce, lebo veď ju súrne potrebujem!...k tvoreniu som sa dostala dnes. Gázu mám doma už týždeň.)

   No a zvyšok už prebiehal bez komplikácií. Takže som si vybrala opäť všetky veci na album, načiahla som sa na poličku po nitky a...bum! Celá krabička s kancelárskymi spinkami a pripináčikmi mi zletela na zem. No...keď sa darí, tak sa darí :)

 
album
 

   Takže som si nalepila pekne rovno stuhu, potom papier, potom som dala rohy (použila som ich prvýkrát :) ), zistila som, že stuha mala ísť ponad papier, nevadí...nalepila som si obdlžníky s gázou, dala tam bielu a tyrkysovú nitku, dolepila lístky a ranunculus (z toho som fakt nadšená, že bol v tej sade...ruže ja totiž nemusím a ranunculus bol hlavný kvet na našej svadbe :)Totiž keď som spoznala manžela - spoznali sme sa v jednej hre, tak tam bol jeho nickname Ranunculus...toľko k našej svadbe, keď už som robila svadobný album :).

  Kde som skončila? Ah...nalepila  som lepenkový výrez Wedding Day a to je vlastne všetko :) Výsledok mojej prvotiny...asi ostanem pri ďalších challenge pri 12x12 :)

album
 
album
 
album
 
Použitý materiál:
 
3D album 
lepenkový výrez - Wedding Day
lepidlo Tacky Glue
gáza
vyrezávacia šablóna - prešívané obdĺžniky
štruktúrovaný papier - lemon yellow
štruktúrovaný papier - iguana
 
Pekný deň :)
 
bells