Aktuálna aprílová challenge s témou svetové dni stále trvá a ja som si k nej pre vás pripravila inšpiráciu v podobe scrapbook stránky.  Z ponuky svetových dní som si vybrala Svetový deň zdravia, ktorý bol 7.4..  K nemu sa mi perfektne hodila fotka z Olíviiných 4.narodenín, na ktorej vyšetruje Peppu Pig. 

     Najprv som si pofŕkala anilínkami biely štruktúrovaný 12x12 papier. Vybrala som si niekoľko rôznofarebných papierov (ideálne sú na to 6x6 papiere, vzor na nich je menší a krajšie ukáže na výrezoch) a vyrezala som si z každého z nich niekoľkokrát abecedu. Nakombinovala som písmenká do textu, ktorý Olívia používa keď má "pacientov". Potom som mala 2 dni neplánovanú prestávku (pretože pán, čo robí vo fotoslužbe tam záhadne nie je vždy vtedy, kedy som tam ja...2 dni po sebe). Pod fotku som si nalepila pár farebných papierikov tak, aby to aspoň trochu pripomínalo kartu u lekára a vyrobila som "leukoplast". 

    Všetko som to nalepila, pridala pár enameliek, poprosila manžela, nech mi namotá spodnú niť do stroja (áno, u nás sa do stroja rozumie manžel, ja som na takéto veci fakt ľavá...), prešila som písmenká a... a zistila som, že to stále nie je ono.
   Napísala som preto kamarátke, že mi tam stále niečo chýba. Vraj mám dať niečo do ľavého dolného rohu. Tak som pridala pár vlajočiek, gázu, lebo veď "deň zdravia", jeden leukoplasta pridala som ďalšie vlajočky a číslo k fotke.
    Vyrobila som si ešte fľaštičku s liekmi - to je tá vec v pravom dolnom rohu a lieky sú enamelky - mimochodom, je ich 39. Môj doteraz najväčší počet použitých enameliek na jednej stránke.

   Je to moja rozhodne najfarebnejšia stránka a zistila som, že nemám žiadny otáznik v abecede. Ani v nálepkách, ani v šablónach, tak som zlikvidovala pár "Y" a vyrobila z nich otázniky, dĺžne a vlastne aj mäkčene:)
 
 
 
challengeinspiracia
 
challengeinspiracia
 
challengeinspiracia
 
Použitý materiál:
 
 biely štruktúrovaný 12x12 papier
enamel bodky
vyrezávacia šablóna abeceda
lepenkový výrez - hviedzdičky
 
Všetkým pekný deň.
  
 
challengeinspiracia