Môj dnešný výtvor je z kategórie “čo dom dal”. Videla som viac videí kde pri tvorbe použili veci a pomôcky ktoré sa bežne nachádzajú u každého z nás. Nie typický kreatívny materiál ale drobnosti okolo nás. 

 

Dnešný výtvor je na tému “čas”. Ako základ som použila biely kus tvrdšieho papiera ktorý sa veľakrát vkladá do tričiek alebo tielok aby pri balení držali pekný tvar. Na jednu časť som nalepila rôzne etikety a visačky z oblečenia a iného tovaru a aj použitý papier z čajového vrecúška. Ten fľak na ňom ma akosi presvedčil aby som ho použila:) 

 

scrapbooking
 
Všetko som zafarbila bielou farbou nech to má trochu jednotný odtieň a aby na ňom lepšie vynikli farby.
  
scrapbooking
 
Na vytvorenie štruktúrovacej pasty som použila detský púder, tekuté lepidlo a sypaný čaj. Ten ju hneď aj prifarbil. Ako šablónu som použila kus kartónu do ktorého som vystrihla kruhy a ten drobný vzor som vytvorila pomocou sieťky ktorú používajú pri zatepľovaní budov. Kúsok sa povaľoval pri dome tak by bol hriech ho nezobrať:) 
  
scrapbooking
  
Celý výtvor som zafarbila čiernym čajom a instantnou kávou. Páči sa mi farba ktorú vedia vyčariť. A je to aj trochu bio:) 
 
scrapbooking
 
Na hlavný motív som použila starú fotku s hodinami, starú roztrhnutú bižutériu, vypálenú malú žiarovku a zopár kovových komponentov. 
  
scrapbooking
 
scrapbooking
 
Písmená na hlavný nápis som vystrihla z čierneho papiera a nalepila na ne trochu sušeného čaju ktorým som nakoniec ešte dozdobila celý výtvor 
  
scrapbooking
 

Ako vidíte na tvorenie môžete použiť veľa vecí ktoré máte doma, staré noviny, obrázky z časopisov, visačky z oblečenia, technické súčiastky a kopec iných vecí. 

 

Na záver ešte zopár slov od múdreho človeka: “Čas je zadarmo ale na nezaplatenie. Nemôžete ho vlastniť, ale môžete ho použiť. Nemôžete si ho nechať ale môžete ho minúť. A keď je raz stratený už ho nikdy nezískate späť.”

 

Prajem vám všetkým aby ste trávili svoj čas s ľuďmi na ktorých vám záleží a vážili si ich aj pekné chvíle skôr než sa stanú spomienkami. 

   
anit