Ľudia tancovali už od nepamäti...každý svojím spôsobom...aj dnes sa tancuje ...každý svojím spôsobom :) Niekto krásne a ladne, niekto len tak prešľapuje kapustu :)

   Niekto tancuje na klasickú hudbu, niekto na modernú a niekto na ľudovú nôtu. Ale napr. aj taký indiánsky bojový tanec, alebo africky šamanský, nie je na zahodenie. Keď sa zapozeráte na tie pohyby, učarí vás to... Dala som vám rôzne motívy a teraz už je len na vás, ktorý z týchto štýlov si vyberiete.

  

  Upustite svoju uzdu fantázie a poďte sa zapojiť do ATC výmeny na www.scrapworld.sk.

 

Téma októbrovej ATC výmeny: Tanec

atcvymena
 

Môžete sa inšpirovať kartičkami alebo moodboardom.

  

Moja inšpirácia k tejto téme:

 

atcvymena
 

Pár pravidiel:

   

  Svoje práce môžete vkladať na FB profil stránky scrapworld.sk, kde bude na to vytvorený konkrétny album – s názvom aktuálnej ATC výmeny. Alebo mi môžete vaše fotografie posielať na zuzka.cedulova@gmail.com a ja vaše fotografie do daného albumu nahrám.

 

  Októbrová ATC bude otvorená do 31. októbra 2019. Následne v najbližších nasledujúcich dňoch vytvoríme páry, ktoré budú zverejnené tu v článku. Informácia o tom, že páry sú na svete sa dozviete aj cez FB profil.

  

  A ako je zvykom, ak sa chcete zapojiť do výmeny, napíšte prosím komentár k tomuto článkupočtom kartičiek, ktoré chcete vymeniť (nezarátavajte do celkového počtu kartičku, ktorú si chcete nechať pre seba).

  

Pre uľahčenie komunikácie medzi jednotlivými pármi odporúčame vložiť za komentár aj mailovú adresu.

  

  Následne sa vytvoria výmenné páry, ktoré sa navzájom oslovia pomocou e-mailu, aby si vedeli vymeniť adresy.

 

-----------------------------------------------------------------------------------

 

Výmenné dvojice 

  

  V nasledujúcom zozname nájdete vytvorené výmenné páry. V komentároch nižšie nájdete emaily, cez ktoré sa môžete kontaktovať so svojimi tvorivými parťáčkami a vymeniť si adresy. 

 

Naďa – Denisa

Etoile – Denisa

Etoile – Naďa

Anita – Ľubica

Viera Gáborová – Ľubica

Viera Gáborová – Anita

Zuzana – Katka J.

   

zuzka