Marcová ATC  téma na www.scrapworld.sk je tu. Zaklopeme na dvere 221B na Baker Street v Londíne a budeme si pýtať služby Sherlocka Holmesa.

 

   Sherlock Holmes je jeden z najslávnejších fiktívnych detektívov na svete. Býval na Baker Street 221b v Londýne s doktorom Watsonom. Holmes mal všestranné záujmy, napr. hru na husliach, chemické pokusy alebo streľbu z revolvera. Známy je tiež svojou fajkou a cestovnou čiapkou s dvomi šiltami.

 

   Všetky tieto fakty vám môžu slúžiť ako skokanský mostík pri tvorbe kartičiek. Použite čokoľvek, čo vám túto veľkú postavu pripomína.

 

 

  Téma februárovej ATC výmeny: Sherlock Holmes.

 
Nazov obrázku
 
   Môžete sa inšpirovať mojou kartičkou alebo moodboardom.  A ak neviete presne čo je to ATC kartička, vysvetlené je to v TOMTO  článku. 
 
Nazov obrázku
 

Pár pravidiel:

 

  Svoje práce môžete vkladať na FB profil stránky, kde bude na to vytvorený konkrétny album – s názvom aktuálnej ATC výmeny. Alebo mi môžete vaše fotografie posielať na zuzka.cedulova@gmail.com a ja vaše fotografie do daného albumu nahrám.

 

  MARCOVÁ ATC bude otvorená do 31. marca 2019. Následne v najbližších nasledujúcich dňoch vytvoríme páry, ktoré budú zverejnené tu v článku. Informácia o tom, že páry sú na svete sa dozviete aj cez FB profil.

 

  A ako je zvykom, ak sa chcete zapojiť do výmeny, napíšte prosím komentár k tomuto článkupočtom kartičiek, ktoré chcete vymeniť (nezarátavajte do celkového počtu kartičku, ktorú si chcete nechať pre seba).

 

  Pre uľahčenie komunikácie medzi jednotlivými pármi odporúčame vložiť do komentára aj mailovú adresu.

 

  Následne sa vytvoria výmenné páry, ktoré sa navzájom oslovia pomocou e-mailu, aby si vedeli vymeniť adresy.

 

Výmenné dvojice

    

   V nasledujúcom zozname nájdete vytvorené výmenné páry s emailovými adresami, cez ktoré sa môžete kontaktovať so svojimi tvorivými parťáčkami a vymeniť si adresy. 

 

Pekný deň :)

 

 

zuzka