Ďalšia téma, ktorú mám veľmi rada - Egypt, pyramídy, faraóni. Nespočetne veľa kníh mám z tejto tematicky prečítaných. Keď sme boli v Egypte, vybrali sme si výlet do Dér el-Bahrí – zádušný chrám, ktorý dala Hatšepsovet vybudovať do skaly. Hatšepsoved (Hatshepsut) bola faraón(ka) a ako prvá žena – faraón, sa nechala zobrazovať ako muž. Pre mňa to bol obrovský zážitok, prechádzať sa na miestach, kde aj ona chodila, dýchala, žila.

 

Preto som si zvolila aj sa svojich kartičkách práve ju, aj s kartušou s jej menom.

 

Téma augustovej ATC je: Kráľovstvo faraónov

  

Upustite svoju uzdu fantázie a poďte sa zapojiť do ATC výmeny.

 

atc
 

Moja inšpirácia k tejto téme:

  
atc
  

Pár pravidiel:

  

Svoje práce môžete vkladať na FB profil stránky , kde bude na to vytvorený konkrétny album – s názvom aktuálnej ATC výmeny. Alebo mi môžete vaše fotografie posielať na zuzka.cedulova@gmail.com a ja vaše fotografie do daného albumu nahrám.

  

Augustová ATC bude otvorená do 31. augusta 2023. Následne v najbližších nasledujúcich dňoch vytvoríme páry, ktoré budú zverejnené tu v článku. Informácia o tom, že páry sú na svete sa dozviete aj cez FB profil scrapworld.sk

  

A ako je zvykom, ak sa chcete zapojiť do výmeny, napíšte prosím komentár k tomuto článkupočtom kartičiek, ktoré chcete vymeniť (nezarátavajte do celkového počtu kartičku, ktorú si chcete nechať pre seba).

  

Pre uľahčenie komunikácie medzi jednotlivými pármi odporúčame vložiť za komentár aj mailovú adresu.

  

Následne sa vytvoria výmenné páry, ktoré sa navzájom oslovia pomocou e-mailu, aby si vedeli vymeniť adresy.

 

Výmenné dvojice:

 

Helena Lucia
Lucia Anna
Viera Gáborová Helena
Viera Gáborová Zuzana
Zuzana Anna

 

zuzka