Ako som minule avizovala každý mesiac pribudne odo mňa jeden  príspevok na tému art journal. Prichádza stránka číslo dva.
 
  Tentokrát som začala tvoriť na prázdnu dvojstránku na ktorú som nalepila zvyšky a odrezky z iných papierov. Neviem ako vám ale mne je ich väčšinou ľúto vyhodiť. Poslúžili mi na vytvorenie štruktúry. 
 
journal
 
  Celú dvojstránku som potom zafarbila bielou akrylovou farbou. 
 
journal
 
  Ako ústredný motív som si vybrala pohľadnicu ktorú som raz dostala od jednej tvorivej duše. Zaujala ma a bola by škoda ju len tak nechať ležať niekde odloženú. V hlave som si približne vytvorila obraz ako by to celé mohlo vyzerať a hor sa do práce. Stránku som zafarbila sivou farbou a vytvorenú štruktúru som ešte pretrela čiernou farbou s trblietkami. Nepoužila som štetec ale svoje prsty. Veľakrát nanášam farbu prstami miesto štetca...akosi sa mi viac páči čo vznikne:-) Robíte to aj vy? 
 
journal
 

  V ďalšom kroku som naniesla cez šablónu štruktúrovaciu pastu ale pasta bola viac tekutá takže zo želaného vzoru vznikli len fľaky. Ooops. Pretrela som ich čiernou farbou a nakoniec to bolo celkom použiteľné.

 
journal
 
   Na vybraný citát k pohľadnici som použila písmená ktoré sú na obojstrannom papieri z kolekcie  I love vintage a nalepila  ich na papier z kolekcie Sada papierov - Nr. 67. Text som potom vystrihla a nalepila na stránku. 
 
journal
 
   Prilepila som ešte zopár drobností- dva kovové krúžky, dva rady perličiek  zafarbených na čierno a dva čierne rámiky ktoré podčiarkujú dve slová. Stránku som ešte dotvorila použitím pečiatok.
 
journal
 

   Pohľadnicu som po okrajoch trochu zafarbila čiernou farbou a podložila ju ďaľším papierom zo sady Nr. 67. Pridala som zopár výstrižkov, pečiatku a kovovú šípku. 

 

journal
 
journal
 
  Celú dvojstránku som po obvode pretrela čiernym uhlíkom a uhlík som použila aj na zvýraznenie odtlačených pečiatok.  
 
journal
 
journal
 
journal
 
journal
 

A je hotovo. Vznikla ďaľšia dvojstránka v Art journal....a nezabudnite...aj budúci mesiac vás čaká nová stránka:-)

 

Použitý materiál:

sada papierov  I love vintage

 Sada papierov - Nr. 67

perličky

pečiatky

lepenie

 

anit

Želám každému krásnu jeseň..

Anit