Blog funguje od začiatku vzniku Scrapworld a doteraz ste sa na ňom stretávali s mojou a Jankinou (Bells) tvárou. Ako sa avizovalo, hľadala sa kreatívna posila do partie a veru sa aj našla. :) Skôr, ako predstavím dve šikovné žienky, ešte raz ďakujem aj ostatným, ktoré ste sa na DT call ozvali. Je radosť vidieť, koľko tvorivých šikovných rúk sa venuje našej spoločnej záľube.

 

   A na koho sa to teda môžete tešiť? Od septembra sa Vám budú cez blog prihovárať a snažiť sa Vás svojou tvorbou a nápadmi inšpirovať dve kreatívne duše. Každá z nich miluje na tvorení niečo iné a dnes spoznáte prvú z nich.  Je ňou Anita, ktorá o sebe na úvod prezradila pár vecí. Napríklad aj to, že nie ja rada fotená a že fotka, ktorú mi poslala, to dokonale vystihuje :) 

 

Anita

 

Kto som, čo som?

 

  Volám sa Anita a som kreatívne žieňa pracujúce v úplne inom odvetví ako kreatívnom . 

 

Dostala som sa k scrapbooku... 

 

  Pred rokmi som na internete našla video na ktorom bol predstavený album vyrobený technikou scrapbooking a úplne ma nadchol. Inšpirovaná týmto video-m som pre priateľa vyrobila album zo spoločného výletu v Benátkach. Mal veľký úspech tak som sem tam vyrobila aj nejakú pohľadnicu. 

 

Keď zrovna nelepím, tak... 

 

  Rada čítam, hľadám inšpiráciu, počúvam hudbu  alebo sa odreagujem vo virtuálnom svete ako postava Night Elf :-)

 

anit
(bola som zvedavá, čo si predstaviť pod tým Night Elf,
tak sa podelím o fotku, ktorú som dostala :) )

 

 

Najobľúbenejšie scrapbook pomôcky/ozdoby? 

 

  Hnedá farba- či už klasická alebo silná káva alebo čaj na dosiahnutie starého vzhľadu, štruktúrovacia pasta, vystrihnuté nápisy alebo písmená. A rôzne malé ozdoby.

 

 

Čo na mojich stránkach nikto nenájde? 

 

  Nevyhýbam sa ničomu ale kvety používam málo. Páčia sa mi ale vačšinou ich neviem zakomponovat do výsledného celku. 

 

 

Najčastejšie tvorím...  

 

  Asi pohľadnice a ATC kartičky. 

 

Zo svojich výtvorov som najviac nadšená z...   

 

  Každého ktorý sa podarí. Väčšina spontánnych výtvorov ma prekvapí....tie o ktorých mám v hlave jasnú predstavu sa nakoniec nepodaria, niečo tam nesadne :-)

 

Nejaký scrapbookový sen? 

 

  Tak možno mať šancu živiť sa scrapbooking-om. Ale ktovie..možno by to potom už stratilo to čaro. Inak by bola fajn nejaká " kutica" kde by som mohla mať všetko pekne poruke...teraz mám väčšinu vecí kade-tade schovaných lebo moja neter rada likviduje všetko kreatívne :-) A jeden sen sa mi práve splnil...som tu s Ivkou. 

 

anit
 
anit
 
anit
 
anit
 
anit

 
Dúfam, že sa tešíte na tvorbu Anit tak ako ja, určite sa máme na čo tešiť. A nezabudnite, už zajtra si predstavíme aj druhú členku DT. 
 
Krásny deň ♥