V čase, keď som začínala so scrapbookom, som si tvorila veľký 30-tkový album. Postupne som ale zistila že mi je to veľké, nielen na skladovanie ale i na tvorenie a druhý album som si formát zmenšila a držím sa ho dodnes. Odvtedy tvorím veľké formáty len máličko a aj keď hrozne rada tvorím hlavne zápisníky a titulky albumov, tie obrovské... no tým sa zvyknem vyhýbať :)
 
  Občas sa ale stane výnimka, ako pri dnešnej inšpirácií, keď je album darčekom pre starých rodičov. No a nech sa tam zmestia dosť veľké fotky a vidia na ne,  predsa len to chcelo väčšie rozmery. 
  
  Základom je lepenka 30x30, ktorú som si trochu zmenšila. Hlavne preto, aby som dosky mohla ľahšie obaliť a boli kraje pekne začistené. Na podkladový papier som vybrala nádherný papier House of roses extra 03, stranu s drevom. Vízia albumu bola niečo jednoduché, s obilím a lúčnymi kvietkami, takže presne tie som si pri tvorení vybrala. Okolo lepenkového nápisu Spomienky išli maky, žlté aster daisy kvietky a žltočervené sweethearts kvietky v dvoch veľkostiach, doplnené o lepenkový výrez kláskov
 
handmade-album
 
  Keďže samostatne naukladané mi to prišlo také prázdne, pod kvietky putoval ešte kus iného dreveného papiera prejdený okrajovou raznicou Liggende bloem
 
handmade-album
 
  Celý album som zviazala Cinchom a krúžkami a ako posledné pridala rohy, lebo vieme ako je to s albumami. Prejdú mnohými rukami, minimálne moja babka rada svojim kamarátkam ukazuje fotky čo jej dávam pravidelne vyvolať a tak nech sa rožky neobijú :)
 
handmade-album
 
Použitý materiál:
 
lepenka 30x30
papier House of roses extra 03
 lepenkový výrez - Spomienky
papierové kvietky - maky
papierové kvietky - aster daisy
papierové kvietky - sweethearts
lepenkový výrez - klásy 
tacky glue lepidlo
viazací stroj Cinch
krúžky  na viazanie
kovové  rohy
okrajová raznica - Liggende bloem
 
Majte krásny deň ♥
 
yka