Aj keď je apríl, dnešný článok nebude o žiadnom bláznivom tvorení. A ani o Veľkej noci: zajacov, vajíčok a kuriatok je všade dosť aj bez toho :) V dnešnom článku prinášam inšpiráciu na darčekovú krabičku. Vlastne je to darčeková tuba. Keď sa mi do rúk dostane nejaký produkt v peknom obale, vždy mi ho je ľúto vyhodiť. Snažím sa nájsť spôsob ako ho ďaľej využiť alebo použiť. Teraz som sa rozhodla využiť obal od čaju. Už originál bol veľmi pekný. Je to pevný kartón, pevná tuba stvorená na dotvorenie. 
handmade-obal
 
  Bol by z nej krásny stojan na perá alebo štetce, prípadne na nej vyrezať rôzne ornamenty a vyrobiť svietnik na čajovú sviečku. Ja som sa nakoniec rozhodla použiť ju ako darčekovú krabičku. Nie je príliš veľká, ale na malý darček sa hodí.
   
 Vrchnák som nechala v pôvodnom stave, páči sa mi ten vzor a nie je tam žiadny rušivý nápis. Spodnú časť som prelepila  papierom zo sady Nr. 67.
 
handmade-obal
  
  A hor sa na ozdobovanie....možností bolo neúrekom, ale keďže som ju chcela ladit, tak na narodeniny tak som použila niečo z týchto výsekov
   
handmade-obal
  
  Pochádzajú zo sady Romantic botanic nr.592.  Niektoré som lepila len obyčajne a niektoré som podlepila 3D štvorčekmi nech trochu vystupujú do priestoru
   
handmade-obal
 
handmade-obal
  
  Rozmýšľala som že ešte použijem niečo... viac výrezov, nejaké písmenká, pečiatky alebo tupovanie, ale páčilo sa mi to v tejto podobe tak som už ďalej nevymýšľala. Niekedy keď sa príliš snažím a chcem ešte a ešte niečo pridať tak to nakoniec skončí v koši.
  
 
  Ako samy vidíte stačí Vám málo materiálu a nejaká prázdna krabička a veľmi jednoducho si pripravíte obal na darček. Darujete tak vlastne 2 v jednom. :) Ja osobne mám veľmi rada keď je darček pekne zabalený. Ani sa mi ho potom nechce odbaliť :D Kľudne si to vyskúšajte a určite budete nadšené.
 
Použitý materiál:
sada papierov  Nr. 67
  
Prajem Vám krásny apríl ešte a veľa slnečných dní.
 
anit